Ezek a csillagjegyek hírből sem ismerik a hűséget

hűtlenség horoszkóp szerelem hűség magazin csillagjegyek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bizalom minden emberi kapcsolat alapja: a párkapcsolat bizalom nélkül halálra van ítélve. Nagyon törékeny dolog, ami, ha két ember között valaha is meginog, nagyon nehezen vagy egyáltalán nem lehet újraépíteni. Ha még nem talált rád a szerelem, de már nagyon vágysz egy komoly kapcsolatra, cikkünkből megtudhatod, hogy mely csillagjegyeket érdemes elkerülnöd, mert ők egyszerűen képtelenek hűségesek maradni.

A csillagjegyeink sok mindent elárulhatnak rólunk, jó és rossz dolgokat egyaránt, amelyek közül az utóbbiakat nehezen fogadja el az ember. A rákokról például köztudott, hogy nagyon családcentrikusak, számukra nagyon fontos az otthon melege, vigyáznak a személyes kapcsolataikra, féltve óvják a szeretteiket. Emellett azonban könnyen zárkózottá és sértődékennyé is válhatnak.

A csillagjegyeink többek között azt is megsúgják nekünk, hogy mennyire vagyunk megbízható, hűséges szeretők. Az alábbi jegyekre sajnos nem igazán jellemző a hűség, hajlamosak kifelé kacsintgatni egy kapcsolatból, nem árt velük vigyázni.

Bak (12.22-01.20.)

A Bak egy igazi csalfa csillagjegy, aki nem ápol szoros kapcsolatot a romantikával. Lendületes, karizmatikus, karrierorientált személyiség, aki nem igazán szeret elköteleződni. Nehezen marad meg egy ember mellett, a múltból hozott sérelmek miatt inkább ellöki maga mellől az embereket, pedig legbelül ő is gyengédségre, szeretetre vágyik. Addig azonban messziről elkerülik a komoly kapcsolatok, amíg nem azt adja a másiknak, amit valójában ő is kapni szeretne.

Ikrek (04.21.-05.20.)

Az Ikrek nagyon megbízhatatlan, a jele is erről, kettős természetéről árulkodik. Az Ikrek számára nem idegen kettős életet élni, a bonyodalmak, a feszültségek ellenére minden további nélkül képesek fenntartani az idilli látszatot, miközben másokat és saját magukat is becsapják. Tőlük nagyon távol áll a monogámia, ami miatt sok ember szívét törik össze, pedig hosszú távon kifizetődőbb lenne a mágikus vonzerejüket jóra felhasználni, és akkor sikerülhetne egészséges kapcsolati határokat kiépíteni az életükben.

Forrás: Thinkstock

Vízöntő (01.21-02.18.)

A Vízöntő természetéhez hozzátartozik, hogy rendkívül zárkózott és a maga nemében furcsa. Amivel alapvetően nem is lenne semmi baj, néha azonban érzelmileg olyan távolságtartóvá válik, hogy egyszerűen fittyet hány arra, hogy mi történik másokkal, vagy éppen mit okoz másoknak a viselkedésével. A Vízöntő, hasonlóan a Bakhoz képtelen az érzelmi kötődésre, ami nagyban megnehezíti, hogy értékes társas kapcsolatokat tudjon kialakítani. Fontos lenne megtalálnia ebben az egyensúlyt és tisztelni a másikat annyira, hogy ne okozzon neki fájdalmat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.