Napi horoszkóp 2024. március 12.: a szerencse bolygója akcióba lép

horoszkóp, napi horoszkóp, vénusz bolygó
Shutterstock - Anton27
ezotéria napi horoszkóp horoszkóp
A Vénusz, a kis szerencse bolygója sok jegynek kedvez, ám nem mindenki jár jól ma. Napi horoszkóp következik.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A Merkúr már a Kos jelében jár, ami nagyon kedvez neked. Most nagyon ügyesen tudod érvényesíteni az akaratodat, és jó döntéseket hozol. A következő pár hétben érdemes elővenni és leporolni a régi, meg nem valósított terveket.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Lehet, hogy az elmúlt napokban kissé borús volt a hangulatod, de ez talán elsősorban a külső tényezőknek volt köszönhető. Ma azonban változhat a helyzet. Minden arra mutat ugyanis, hogy ma kisüt rád a nap minden értelemben. A Halak jegyébe lép este a Vénusz és garantálja a békét.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Kedden feltárul előtted egy új lehetőség, de nem biztos, hogy élni is akarsz vele. Talán egy megérzés arra figyelmeztet, hogy még nincs itt az ideje a döntésnek. Ha ezt érzed, valóban ne tégy semmit. Csakis akkor lépj, ha azt érzed, itt van az ideje.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Néhány személlyel kapcsolatban annak úgy érzed, van néhány tisztázni valótok, és talán ma meg is nyílik a lehetősége, hogy lépéseket tegyél ez irányban. Igyekezz megadni a módját a dolgoknak, de túlzásokba azért ne ess. Ma este a Halak jegyébe lép a Vénusz, és szerencsét hoz neked.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Kedden valaki olyat mond, vagy tesz, amelytől kellemetlenül érzed magadat. Legyen ez igazságtalan kritika, vagy sértés, igyekezz minél kevésbé látható módon tudomást venni róla. Hidd el, egy provokációt azzal lehet a legjobban kivédeni, ha figyelmen kívül hagyod.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Egy helyzetet rosszul ítéltél meg a közelmúltban, és most talán emiatt kellemetlenül érzed magadat. Nem a gyengeség jele azonban, ha valaki képes változtatni a véleményén, ha a sors úgy hozza. Vond le a tanulságokat, és lépj tovább.

A többi csillagjegy napi horoszkópját itt olvashatod!

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.