Katalin hercegné horoszkópja és gyógyulási esélyei az asztrológia tükrében

Katalin hercegné
Getty Images -
csillagjóslás katalin hercegné horoszkóp rák gyógyulás
Az egész világ aggódik Katalinért amióta kamerák elé állt és bejelentette, daganatos betegséggel küzd. A család és a követők reménykednek, sokan pedig arra kíváncsiak, milyen rákkal küzd a hercegné és milyenek a gyógyulási esélyei. Vannak, akik szerint a születési képlete rejti a választ a kérdésekre.

A csillagjóslás nem újkeletű dolog, már az ókori uralkodók asztrológushoz fordultak a nagyobb döntéseik előtt. Napjainkban leginkább személyiséganalízisre használjuk - ám sok részterülete van - és a legújabb vélekedések és asztrológiai tanok szerint a bolygóállásaink életünk kihívásait ugyan megmutatják, de ezek kimenetelére nem adnak pontos választ. Bár egész életünkben egy bizonyos, születésünkkor kapott eszközkészlettel gazdálkodunk, ha képesek vagyunk tanulni a hibáinkból és folyamatosan fejlesztjük a személyiségünket, a legnagyobb nehézségeket mutató bolygóállásokból is kihozhatjuk a legjobbat. 

Amióta tudjuk, hogy Katalin hercegné súlyos beteg, sokan kíváncsiak arra, milyen lehetőségei vannak a gyógyulásra az asztrológia perspektívájából. Nézzük most a horoszkópját - a képletet itt találod - , és azokat a bolygóállásokat, melyek hatással lehetnek egészségi állapotára. 

Céltudatos, konok, ugyanakkor érzékeny és családcentrikus

Katalin hercegné horoszkópja alapján a Nap a Bak jegyében, a Hold pedig a vele szemben álló Rák jegyében helyezkedik el. A Nap a Bak jegyében arra utal, hogy Katalin hercegné számára fontosak a hagyományok és a céltudatosság, önmagára támaszkodó, szorgalmas és kitartó jellem. A Hold a Rák jegyében áll, ami az érzékenységet, az anyai gondoskodást és az érzelmi mélységet jelképezi. Ez a pozíció arra utal, hogy Katalin hercegné számára az érzelmi biztonság és a családi kötelékek kiemelkedő fontosságúak, ezt megerősíti az is, hogy három gyereknek is életet adott. 

Katalin, Vilmos és a gyerekek
Családcentrikusságára nincs is nagyobb bizonyíték, mint hogy három gyermeknek adott életet.
Forrás: AFP/Daniel Leal

Az, hogy a két személyiségjelölő bolygó egymással szemben helyezkedik el, utalhat arra, hogy a hercegnének sokszor nehéz a hivatalos megjelenéseket és tőle elvárt szerepléseket összeegyeztetnie az anyasággal. Hogy miként sikerül neki, és hogyan tudja mindezt feldolgozni, az aszcendense mondhatná meg, ám nem tudjuk pontosan, hogy Katalin 1982. január 9-én melyik óra, melyik percében született, így azt sem tudhatjuk, hogy az egészségi állapotára utaló horoszkópházát, a hatos házat és annak urát, milyen segítő és kihívást jelentő fényszögek érik.

Hűvös és visszafogott lehet a szerelemben 

Katalin Marsa a Mérlegben, Vénusza pedig a Vízöntőben van: mivel mindkettő Levegő jegy, így az érzelmeit egészen biztosan visszafogottan adja a partnere tudtára. A Merkúr, a kommunikáció és intellektus bolygója szintén a Vízöntőben helyezkedik el: így számára egészen biztos, hogy fontos, hogy párja intellektuálisan is kapcsolódjon hozzá és a legjobb barátja is legyen. Katalin és Vilmos nyilvánosság előtti kommunikációjából ki is derül, hogy kettejük között ez megvalósul: női-férfi kapcsolódásuk egyik fontos kiegészítője egymás tisztelete és a barátság, valamint nagy szerepet játszik kapcsolatukban a humor. 

Katalin és Vilmos
Az ideális partner számára, akivel hasonló az intellektualitásuk és a humoruk is. 
Forrás: AFP

Miből lehet mégis következtetni a gyógyulására? 

Az orvosi asztrológia múltja igen régre nyúlik vissza és még ma is sokan kíváncsiak rá, főleg valamilyen visszatérő vagy hosszas betegség esetén. Az orvosi asztrológia a pontos születési időpont (nap, óra, perc) meg tudja mondani, mikor ütötte fel először a betegség a fejét, s hogy milyen rejtett okok vezettek a tünetek kialakulásához és miben rejlene a gyógyulás. 

Katalin Bak Napja arra enged következtetni, hogy amikor a legelesettebb, akkor nem hagyja el magát, keveset panaszkodik. A Rákban álló Holdja nehéz fényszöget kap a tág együttállásban lévő Mérleg Szaturnusztól és a Plútótól, ami szintén az önfegyelemre és a szélsőségek kordában tartására utalhat. Ami a betegséget és a gyógyulást jelző bolygóállásokat illeti, a Neptunusz és a Plútó konstellációja kiemelt figyelmet érdemel. Katalin hercegné esetében az egészségügyi kérdések lehetnek homályosak vagy nehezen megfoghatóak, ami esetlegesen diagnosztikai kihívásokat jelenthet, de hogy ez így van-e, csak akkor lenne pontosan megválaszolható, ha ismernénk a hercegné aszcendensét. Ám mivel a Plútó Katalin képletében a Mérlegben áll, feltételezhető, hogy képes az életét egyensúlyba hozni, szokásait átformálni, valamint megtalálni a belső erőforrásait a gyógyulás érdekében. 

Katalin hercegné horoszkópja sok kihívást és nehézséget tartogat, de személyisége és küzdeni tudása szerint megvan minden esélye arra, hogy pozitív irányba változzon az egészségi állapota és teljesen meggyógyuljon. 

Fontos azonban megjegyezni, hogy az asztrológia csupán egy eszköz a jövő megjósolására és az események értelmezésére, és nem helyettesítheti az orvosi diagnózist és kezelést. A gyógyulás folyamata több tényezőtől függ, és mindig orvosi segítségre van szükség.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.