Egykori villalakók költöznek vissza a villába

VV Éva Való Világ Alekosz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három egykori villalakó költözik be a ValóVilág4 utolsó hetére a villába, hogy Alekoszt, Évát és Jerzyt felkészítsék a végső megmérettetésre.

A feszültség óriási lesz a finálét megelőző napokban: fél év raboskodás után vasárnap eldől, ki viheti haza az ötvenmilliós össznyereményt. Hogy egy kicsit felkészüljenek a fináléra, három egykori villalakót költöztet be hozzájuk a csatorna. Nekik csak annyi lesz a dolguk, hogy felkészítsék a szereplőket az utolsó megmérettetésre. A villába megy Miló, a harmadik széria győztese, valamint két szőkeség, Anett és Ágica is.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

"Alig várom már, hogy újra ott lehessek a villában, hét év után újra felélednek majd bennem az élmények. Én Alekoszt tartom győztesnek, neki is szurkolok, de alig várom, hogy elmondhassam neki: jobban tenné, ha kicsit visszafogná magát, mivel a túlzott magabiztossága, szerintem, egy kicsit már taszító az embereknek" - mondta a Blikknek VV Anett.

VV4: Kiderült, ki jut tovább a fináléba!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110501-vv4-eva-es-aniko-nagy-volt-az-izgalom-.htmlKialakult a Csillag születik döntős mezőnye!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110501-kialakult-a-csillag-szuletik-dontos-mezonye.htmlVV4: Éva kiborult a közelgő párbaj miatthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110430-valo-vilag-4-eva-kiborult-a-kozelgo-parbaj-miatt.htmlNagy Duett: Az energiabombák búcsújahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110430-nagy-duett-az-energiabombak-bucsuja.htmlVV4: Alekosz durván megbántotta Évát!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110429-vv4-alekosz-es-eva-kapcsolata-varatlan-fordulatot-vett.htmlTill Attila: "Mi az értékelhetetlen kategóriába tartozunk"http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110429-nagy-duett-tillanak-nem-tunt-fel-hogy-hajdu-peter-a.htmlLevetkőzött Majka várandós kedvesehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110429-dundika-ismet-levetkozott.htmlÉden Hotel: Jennifer és Kriszta lett kiírva a kolumbiai szappanoperábólhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110429-eden-hotel-jennifer-es-kriszta-lett-kiirva-a-kolumbiai-szappanoperabol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.