Zoltán Erika Nagy Duett ének diszkó Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kihagyhatatlan élmény lesz Hajdú Péter és Zoltán Erika párosa a vasárnap esti Nagy Duettben. Hajdú fényes diszkó-zakóban pörög majd a hátsóján a '80-as évek bulizenéjére!

Hajdú Péter és Zoltán Erika duettjét akarta viszontlátni a közönség A Nagy Duett korábbi szériáiból,és érthető, hogy miért. A Frizbi műsorvezetőjének produkciója alatt nem marad majd szárazon a szem, és nem a sírástól, hanem a nevetéstől. Hajdú tisztában van vele, hogy a nézők egyszerűen jót akarnak nevetni rajta, és mindent megtesz, hogy rendkívüli alakítását még sokáig emlegessék.

Forrás: TV2
Csak a színpadon találkozik Claudia és mostohafiahttp://www.life.hu/bulvar/20140221-csak-a-szinpadon-talalkozik-claudia-es-mostohafia-gesztesi-mate-a-nagy-duettben.htmlClaudia családi szálai átszövik A Nagy Duett című produkciót. A tavalyi szériában volt férjével, Gesztesi Károllyal állt egy színpadon, az idén pedig mostohafiával, Gesztesi Mátéval bizalmaskodik élő adásban.TV + Bulvár--Csisztu Zsuzsa tündéri kisfia nagyon szurkol édesanyjánakhttp://www.life.hu/bulvar/20140222-csisztu-zsuzsa-elhozta-kisfiat-krisztiant-a-nagy-duett-probajara.htmlA Nagy Duett múlt heti adásában egy ország volt a szemtanúja, mennyire megviselte Kárász Robi kislányát édesapja kiesése, akinek élő adásban hosszú idei a nyakában sírdogált. Csisztuék igyekeznek elkerülni, hogy érzékeny lelkű elsőszülöttjük ugyanígy a szívére vegye, ha az édesanyja nem jut tovább.TV + Bulvár--Gigi megszelídítette Hujber Ferithttp://www.life.hu/bulvar/20140217-gigi-megszeliditette-hujber-ferit-a-nagy-duettben.htmlHujber Feri köztudottan nem könnyű eset nehéz közel kerülni hozzá. A 17 éves énekesnőnek sikerült a lehetetlen, de ezt a színésznek is nagyon akarnia kellett.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.