Hódi Pamela here herevasalás plasztikai beavatkozás Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába vasaltatta ki a heréit Berki Krisztián.

Berki Krisztián herevasalásáról még az is hallott, akinek fogalma sincs az Édes Életről, Berki Krisztián mibenlétéről vagy a különleges eljárásról. A neve ellenére a herevasalásnak nincs köze a ránctalanításhoz. Az eljárás a bőr alatti izomrostokat zsugorítja úgy, hogy az apró sejteket, zsírsejteket szétrobbantja, ettől a bőr feszesebbé válik, de nem lesz ránctalan.

Feszes bőrzacsik ide vagy oda, Hódi Pamelát nem hatja meg ez sem. Berki Krisztián kislányának édesanyja, aki jelenleg se veled-se nélküled viszonyt folytat a kigyúrt celebbel, ettől nem fog visszatérni hozzá. "Most mit mondjak erre? Hidegen hagy, hogy kivasaltatta a heréjét, így sem vagyok rá kíváncsi" - nyilatkozta röviden és tömören a BorsOnline-nak.

Natasa pólóján üzent Pamela Berkinekhttp://www.life.hu/bulvar/20140226-berki-krisztiannak-az-edes-elet-sztarjanak-volt-kedvese-pamela-kislanyuk-polojan-uzent.htmlPamela úgy döntött, Berki módszereihez folyamodik, és egy üzenettel megpróbálja észhez téríteni a gőgös üzletembert.TV + Bulvár--Az egykori villalakó betámadta Berkithttp://www.life.hu/bulvar/20140225-a-valovilag-4-egykori-szereploje-vv-beci-kifakadt-berki-krisztian-az-edes-elet-sztarjanak-millios.htmlA ValóVilág 4 egykori szereplőjénél az ütötte ki a biztosítékot, hogy Berki a milliós „játékaival" kérkedett a nagy nyilvánosság előtt.TV + Bulvár--Berki bocsánatot kért Pamelátólhttp://www.life.hu/bulvar/20140224-berki-krisztian-uzletember-egy-nagy-nyugati-teren-kifeszitett-molinon-kerte-pamelat-hogy-menjen.htmlA sportoló a Nyugati térnél kifeszített molinóval szerette volna jelezni Pamelának, hogy ideje lenne visszatérnie hozzá. A nő azonban elviharzott a helyszínről. Berki pedig úgy döntött, nem könyörög tovább – írja a Bors. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.