Dobó Kata műsorát örökölte meg Tatár Csilla

Forrás: Tatár Csilla/Facebook -
Dobó Kata TV2 Tatár Csilla műsor Stílusvadász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Facebookon tette közzé örömét Tatár Csilla: elkezdődtek a műsorvezető divatműsorának felvételei. A Stílusvadász című műsort Dobó Katától veszi át a Mokka műsorvezetője. 

"Építészettel, designnal, gasztronómiával, női témákkal és persze a divattal is foglalkozni fogunk. Remélem, szeretni fogjátok a Stílusvadászt, minden vasárnap délben, velem" - posztolta a Facebookra Csilla, aki korábban is többször hangsúlyozta, hogy a divat nagy szerepet tölt be az életében.

Forrás: Tatár Csilla/Facebook

A Bors információi szerint Dobó Katát elárasztják felkérésekkel, de nem tud minden lehetőséggel élni, ezért úgy döntött, átadja a stafétát. "Csilla tüneményes, vibráló teremtés, közös a menedzsmentünk, így többször találkoztunk már. Új színt visz majd a műsorba" – magyarázta Kata.

"Meglepett, de örülök a feladatnak. Eltérő karakterek vagyunk Katával, és emiatt a műsor is megújul. Nemcsak divattal, hanem építészettel, női témákkal is rendszeresen foglalkozunk majd" - kommentálta Csilla.

Ezt viselte Claudia A Nagy Duett döntőjébenhttp://www.life.hu/trend/20140330-a-tv2-a-nagy-duett-dontojeben-liptai-claudia-ezt-a-ruhat-viselte.htmlAhogy mindig, most is megmutatta facebookos rajongóinak néhány perccel az adás kezdete előtt ruháját Liptai Claudia. TrendOrigoTóth Gabi ajkai megváltoztak http://www.life.hu/trend/20140330-toth-gabi-enekesno-az-x-faktor-mentora-minden-eddiginel-teltebb-ajkat-villantott.htmlTóth Gabi ezerarcúságához kétség nem fér, mindig meg tudja lepni rajongóit új kinézetével. TrendOrigoBódi Sylvi levetkőzötthttp://www.life.hu/trend/20140328-bodi-sylvi-ledobta-a-ruhait-azt-allitja-a-termeszetkozeliseg-miatt.htmlBódi Sylvi nekivetkőzött és ideológiát is gyártott hozzá. Mindezt a Facebookján láthattuk, olvashattuk. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.