étterem olasz vízilabda Kásás Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már abbahagyta az élsportot, mégis élete egyik jelentős mérkőzésére készül háromszoros olimpiai vízilabdázónk, Kásás Tamás. A sportoló vendéglátósnak állt. 

Főzni nem, csak enni szeret Kásás, aki hat éven át vízilabdázott a nápolyi Posilippo csapatában. Bár két éve hazaköltözött, szíve csücske Nápolyban és Olaszországban maradt. Hogy ne érezze annyira a dolce vita és az örök szerelem, Nápoly hiányát, hazahozta a gasztronómiát. Olasz éttermet nyitott egy számára stílusos helyen, a Komjádi sportuszoda tövében.

Nézd meg az éttermet a képre kattintva! Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Kattints a képre a galériához! Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Kifőzte a tutit Fluor és ByeAlexhttp://www.life.hu/bulvar/20140506-a-14-viva-comet-jelolt-enekesei-fluor-kallay-saunders-andras-byealex-es-blr-grillpartit-tartottak.htmlFergeteges grillpartit rendeztek a 14. VIVA Comet-jelölt énekesek.TV + BulvárOrigoBéres Alexandra elárulta, miért vállalt második gyerekethttp://www.life.hu/bulvar/20140505-beres-alexandra-kislanya-panka-miatt-vallalt-masodik-gyereket.htmlBéres Alexandra már kislányával, Pannával is kereknek érezte a családját, mégis újabb babát vállalt. A fitneszkirálynő a Life.hu-nak elárulta, hogy miért döntött a családbővítés mellett.TV + BulvárOrigoVadon Jani 700 km/órával repesztetthttp://www.life.hu/bulvar/20140505-vadon-jani-radios-musorvezeto-beulhetett-egy-vadaszgep-hatso-ulesebe.htmlA Class Fm műsorvezetője beülhetett egy vadászgép hátsó ülésébe. Tiszta Top Gun!TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.