Ősszel indul a Big Brother 3

Forrás: CBS -
TV2 valóságshow képernyő Big Brother 3 válogató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az első évad nagy siker volt, a második óriási bukta, hamarabb be is fejezték. Ám most ősszel jön a TV2-csoport valamely tévéjére a Big Brother 3 - írja az Origo. 

"A Big Brother továbbra is a világ egyik legismertebb és legnagyobb valóságshow-ja, 1999 óta látható legalább ötven ország tévéjében, így szerintem jól döntöttünk, hogy visszatérünk oda, ahonnan a műfaj elindult" - nyilatkozta György Bence programigazgató a comment:com-nak. A válogató hamarosan indul, állítólag értelmes fiatalokat szeretnének képernyőre küldeni.

Külföldön hatalmas siker Forrás: CBS

Kis BB-történelem

A Big Brother 2002-ben indult itthon, az első szezonja nagy nézettséggel ment (itt dolgozott először együtt Till Attila és Liptai Claudia), a másodikat csúnyán elverte a ValóVilág 2.

Nem a Big Brother volt az első magyar gyártású valóságshow, hiszen az akkor még 1 százalékos nézettségű Viasaton korábban ment a Bár első évadja, de a BB1 volt az a műsor, amelyet százezrek, milliók követtek itthon. A formátum 2003 óta nem volt képernyőn Magyaroszágon, így várhatóan sok újítást bevezetnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.