Újabb pletyka Schumacherről

Forrás: Northfoto -
pilóta Forma-1 átszállítás Michael Schumacher pletyka kórház Németország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár napja hírzárlatot rendeltek el a kómában fekvő Forma-1-es pilóta ügyében, most azonban az a hír reppent fel, hogy átszállították másik kórházba.

Ahogy a Life.hu is megírta, a több mint 5 hónapja kómában fekvő egykori Forma-1-es pilóta állapotáról elvileg nem kapunk többé híreket. Most azonban arról pletykálnak, hogy átszállították egy németországi kórházba, ám ezt a klinikán tagadják és hangsúlyozzák, Schumachert még mindig Grenoble-ban kezelik – írja a hvg.hu.

Forrás: Northfoto

Az allensbachi klinika szóvivője cáfolta azt a rádióhírt, miszerint a hónapok óta mesterséges kómában tartott Michael Schumachert átszállították volna hozzájuk a grenoble-i kórházból, ahol a tavaly decemberi síbalesete óta kezelik a sportolót.

ÉNB Ritát új feladat várja az RTL Klubnálhttp://www.life.hu/bulvar/20140605-az-ejjel-nappal-budapest-ritaja-uj-feladat-varja-az-rtl-klubnal.htmlAz Éjjel-Nappal Budapest Ritáját bár kiírták a sorozatból, nem int végleg búcsút a csatornának.TV + BulvárRTLKLUBSzabó Győző nem féltékeny Rezes Juditrahttp://www.life.hu/bulvar/20140605-rezes-judit-a-szombat-esti-laz-gyoztese-szerint-parja-szabo-gyozo-nem-feltekeny-sikerere.htmlRezes Judit, a Szombat Esti Láz győztese azt mondja, győzelme miatt párja nem érez féltékenységet. A show után most minél több időt szeretnének kisfiukkal tölteni.TV + BulvárOrigoNem akar menedzsert VV Aureliohttp://www.life.hu/bulvar/20140604-vv-aurelio-nem-akar-menedzser-sajat-maga-intezi-ugyeit.htmlSzalad a szekér a VV nyertesével, Aurelióval, szinte minden hétvégén sztárvendégként számítanak valahol a bajai fiúra. Egyelőre egyedül is remekül boldogul az élete menedzselésében a 23 évesen 4 hónap alatt lakáshoz, autóhoz (egyelőre nem) jutott és havi 1 millió forintot kaszáló VV6-nyertes.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.