Balogh Edina visszatér a Barátok köztbe

Forrás: Life.hu/Rostás Bianka -
szülés Balogh Edina Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balogh Edina, Nádor Kinga megformálója hamarosan visszatér a Barátok köztbe. 

Edina nem egyedül érkezik a Mátyás király térre: vele lesz sorozatbeli kisbabája, Magdika is. Kinga lassan egy éve hagyta ott kedvesét, Ádámot, aki nem akart gyereket. A lány azonban állapotos lett, így Gézával együtt tűnt el. ,,Mivel Ádám nem akart gyereket, Kinga úgy érezte, nem mondhatja el neki, hogy szerelmük gyümölcsét a szíve alatt hordja. Géza menekülése pedig pont kapóra jött neki, magyarázkodás nélkül tűnhetett el vele" - vallotta a színésznő a Blikknek.

Som-Balogh Edina és férje Forrás: Life.hu/Rostás Bianka

Edina lassan egy éve tűnt el a sorozatból, mert szülési szabadságon volt. A színésznő nagyon örült, hogy ismét a stábbal forgathat, ám az utóbbi időben is gyakran járt be kollégáihoz, hiszen a férje is a csapat tagja. ,,Már nagyon vártam, hogy újra a stúdióban dolgozzak. Nem mondhatnám, hogy izgultam. Inkább jóleső borzongás fogott el, hogy újra ebben a közegben lehetek. Örültem, hogy azokkal a stábtagokkal is találkozhatok, akikkel csak ritkán sikerül beszélgetnünk" - lelkendezett Edina, akit a nézők július 14-től láthatnak a sorozatban.

Az életben is melegnek hitték a Barátok közt sztárjáthttp://www.life.hu/bulvar/20140703-jozan-laszlo-a-baratok-kozt-tobiasa-nem-banja-hogy-homoszexualis-ferfit-alakit-a-sorozatban.htmlJózan László a sorozatban Tóbiást alakítja, aki egy meleg férfi. A színész elárulta, már előfordult, hogy a való életében is azonosították a szerepével.TV + BulvárRTLKLUBJó hír! Csak egy hetet kell kibírnunk Barátok közt nélkülhttp://www.life.hu/bulvar/20140701-az-rtl-klubon-futo-baratok-kozt-cimu-sorozat-nyaron-csak-egy-hetre-tunik-el-a-kepernyorol.htmlEgy hétig kell csak nélkülözniük a nézőknek a Barátok köztöt. Az előző évektől eltérően mindössze egy hét nyári szünetet tart a népszerű sorozat, július 7 és 11. között.TV + BulvárRTLKLUBPertics Villő a Barátok közt furcsa szereplőjehttp://www.life.hu/bulvar/20140602-pertics-villo-a-baratok-kozt-uj-szereploje-egy-furcsa-bogaras-lany.htmlAz új szereplő igazi művészlélek, ezért kissé nehezen illeszkedik be a többiek közé.TV + BulvárRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.