Már az első nap alig volt ruha a VV7 játékosain

VV Edina szex VV7 meztelenkedés valóságshow bulvár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csodálatos volt átélni a tegnapi beköltözést és látni a játékosokból instant előtörő filozófust, agysebészt és szexuálpszichológust. Az első percekben előkerült a várva-várt kortársbeszéd szó is.

Az előző szériában nem hallhattuk eleget a hajdúnánási csődör hau-hauzását, nagyjából 8 perc telt el az adásból, mikor a frissen beköltözött fiúk ezzel a nagyon egyedi csatakiáltással szórták szanaszét a tesztoszteront a villában.
Ha strigulázni kellett volna a Dennis-re használt komisz jelző gyakoriságát, 10-ig biztosan eljutottunk volna. Remélhetőleg hamar lekopik róla.
“Ha pasi lennék, én is a szádba akarnám rakni!” – mély barátság kezdődött ezzel a bókkal Vikcsu és Szilikonpopós Dóra között.
Nem kellett sokat várni a fajfenntartási ösztönök megmutatkozásáig sem: Laci a diszkréten becsiccsentett Dórinál, Dani és Dennis pedig Fanninál próbálkozott. Végül is, épp ideje volt, hogy a komisz fiú kiheverje a szakítást, nehéz lehetett négy-öt órán keresztül facérnak lenni.
A műsor a vizuális tetőfokára hágott Vikcsu és Dóri zuhanyzásával: míg a szőke ciklonról rögtön lekerült a bikini, és teljesen pucéran fürdött, az ex-versenytáncos Vikcsu nagyon esztétikusan mosta alsó fertályát a zuhanyrózsával három fiú szeme láttára.
Új szereplő is költözött a villába, Ízesbeszédű Edina személyében. Holnap kiderül, őt hogy fogadta a díszes társaság.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.