Bréking! Megvolt az első igazán nagy VV veszekedés!

Forrás: RTL Sajtóklub -
VV7 Laci VV7 VV Dóra dráma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár napja még szikrázott az erotika, bimbóztak a virágok Dóra ágyán, de ma mégis eljött az első nagy dráma pillanata: Laci és Dóra nagyon összevesztek, annyira, hogy a macsó jól lek...ázta Dórát.

A lány szerint ez annak tudható be, hogy Laci csak simán nem tudja elviselni a visszautasítást, meg annak, hogy fiatalabb nála hat évvel. A nőkkel nagyon tisztességes Dennis viszont úgy gondolja, Dóri valóban prostituált lehet, hiszen nem tagadta, mikor ezt mondták rá. Milyen kedves...

Forrás: RTL II

Fanni és Dennis nem voltak már szomjasak, mikor ők is összebalhéztak azon, hogy a nagyhajú lánynak kötelezően Ádám mellett kellett aludnia. Mi lesz így az ő kibontakozni látszó szerelmükből?

Az Éhezők viadala láz a villát is elérte: olyan szuperképességeket kaptak a lakók, mint hazatelefonálás, romantikus éjszaka, egész napos szépségkúra, találkozás egy ismerőssel. Mostantól ezekkel a kiváltságokkal gazdálkodhatnak egymás között okosan(!). A műsorkészítők taktikázásokat és komoly stratégiákat, cselszövéseket várnak a képességektől, de az kérdés, a játékosok jól tudják-e majd használni azokat.

Ugyan a villalakók épphogy elérték teljes létszámukat, kiderült, szerdán máris hazamegy valaki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.