Tavaly jó magaviselet miatt otthon tölthette a karácsonyt Damu Roland

Fotó: Nagy Attila - Origo -
karácsony börtönbüntetés Damu Roland nemi erőszak börtön
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felesége és családja körében töltheti a közelgő ünnepet Damu Roland. A börtönbüntetését hamarosan letöltő egykori sorozatszínész nagyon várja, hogy újra együtt legyen szeretteivel.

Mint ismeretes, Damu Roland 4 és fél éves börtönbüntetését tölti, miután bántalmazta és megerőszakolta egykori kedvesét, Vajna Tímeát (lánykori nevén: Palácsik). Példás magaviselete miatt azonban hamarabb szabadulhat – tudta meg a Blikk.

Fotó: Nagy Attila - Origo

A Jóban Rosszban egykori színésze a tököli börtönben dolgozik, folyamatosan gyűjti a dicséreteket, naponta levelet ír szerelmének, akit még a tiszalöki fegyintézetben vett feleségül. Ugyan lassan peregnek a napjai odabent, de a törvény adta harmadolási lehetőség miatt a színész már komoly kedvezményekben részesülhet. Példás magaviselete miatt és mert közeledik büntetésének vége, valószínűleg többet látogathat majd haza a sorozatszínész, a karácsonyt is szerettei körében töltheti.

Ez annak a programnak köszönhető, hogy a szabadulás előtti időszakban a fogvatartottakat igyekeznek a társadalomba és családjukba visszaintegrálni. „Ez a kedvezmény természetesen az ügyfelem részére is járhat, mert megkapta a börtönfokozatból a fogházasítást" – magyarázta a lapnak Sebestyén Tamás, a színész ügyvédje.

Lilu tavaly korán elkezdte a karácsonyi készülődést http://www.life.hu/karacsony/sztarok/20150929-lilu-mar-alig-varja-a-karacsonyt-most-pedig-talalkozott-a-mikulassal.htmlAz RTL Klub dögös műsorvezetője tavaly már két hónappal a szeretet ünnepe előtt karácsonyi lázban égett. Az idén vajon mikor kezdi? SztárokOrigoLesd meg a magyar sztárok karácsonyfáit - kié a legszebb?http://www.life.hu/karacsony/sztarok/20141225-dukai-regina-liptai-claudia-toth-gabi-is-megmutatta-a-karacsonyfajat.htmlVan, aki a pirosra esküszik, van, aki az ezüstöt favorizálja, de láttunk nagyon díszes és letisztult fákat is, no meg persze gyönyörűen megterített ünnepi asztalt. A magyar celebek tavaly megmutatták, hogyan karácsonyoznak ők. SztárokOrigoCsonka András: Anyu, ugye hallasz? Karácsonyi tortúra sok viszontagsággal és rengeteg szereppelhttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20141218-csonka-andras-blogjaban-megirja-milyen-tempot-diktal-a-szinesznek-karacsonytol-ujevig-a-szinpad.html Csonka András tavaly kissé elúszott a karácsonyi készületekkel. SztárokOrigoSaját készítésű bonbonokat gyártott szeretteinek Liptai Claudiahttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20141215-liptai-claudia-hazi-keszitesu-bonbonokat-gyartott-iden-is.htmlLiptai Claudia a tavaly saját készítésű bonbonokat gyártott karácsonyra, előzőleg pedig ötletes adventi koszorújával dicsekedett el.Vajon az idén már tortákat fog sütni? SztárokOrigoAdventi koszorúk - Ada, Vajna Timi és Horváth Éva tavaly ilyet készítetthttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20141130-adventi-koszoruk-ada-vajna-timi-es-horvath-eva-megmutatta.htmlAdvent első vasárnapján egymás után bukkannak fel a celebek imádnivaló koszorús képei. Sztárok--Kínkeservvel szabadult meg a karácsonyi túlsúlytól a színésznő, Gregor Bernadetthttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20130103-gregor-bernadett-szineszno-karacsonykor-felszedett-par-kilotol-alig-tud-megszabadulni.htmlNem pont úgy alakult a tavalyi év vége Gregor Bernadett számára, mint ahogy eltervezte. Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.