Sosem látott fotók Zámbó Jimmyről

Forrás: facebook/Jimmy Zámbó -
fénykép Zámbó Jimmy családi fotó FEM3 Zámbó Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Király fia, Zámbó Krisztián a Fem3 vendégeként olyan fényképeket mutatott családjáról élő adásban, amelyeket eddig még soha nem láthatott a közönség.

Zámbó Jimmy sosem látott fotóival érkezett az énekes fia, Zámbó Krisztián a Fem3 Café című műsorba, ahol többek között fiatalkoráról és szülei válásáról mesélt. Íme, az egyik bemutatott fénykép a családról:

Forrás: Fem3Café/Facebook

Krisztián bevallotta, nehezen élte meg kamaszként a család szétszakadását, sokszor érezte úgy, hogy országosan elismert édesapja nem tud mellette annyit lenni, amennyire neki éppen akkor szüksége volt. Krisztián legnagyobb problémája azonban valami egészen más volt – az alábbi videóból kiderül, mi az:

Rising Star: Zámbó Jimmy feltámadt!http://www.life.hu/bulvar/20141116-zambo-jimmy-feltamadtpeter-sramek-szemeyleben-a-rising-starban.htmlA Zámbó család már két évvel ezelőtt a szívébe zárta a szlovák Peter Srameket, aki vasárnap este a Rising Star színpadán mutatkozik be a nézőknek. A 21 éves fiú rajongása az elhunyt énekes iránt szinte hátborzongató.TV + BulvárOrigoZámbó Krisztián boldog, hogy apja özvegyére rátalált a szerelemhttp://www.life.hu/bulvar/20141003-zambo-jimmy-ozvegyenek-editnek-uj-szerelme-van-tibor.htmlRokonszenvesnek találják és elfogadják Zámbó Jimmy özvegyének új szerelmét a Zámbó család tagjai, köztük Zámbó Krisztián is. Az asszony hat év után először beszélt arról, hogy évek óta együtt van valakivel.TV + Bulvár--Halálos csillogás! Gyémánt lesz Zámbó Jimmybőlhttp://www.life.hu/bulvar/20140821-zambo-jimmy-enekes-hamvaibol-gyemantot-keszitene-egy-lelkes-rajongo.htmlVannak hírek, ami mellett a Life.hu szerkesztősége sem tud elmenni szó nélkül. Na, ez pont ilyen... Gyémánt lehet Zámbó Jimmy hamvaiból, állítja egy lelkes rajongó.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.