Rising Star: Újra egyesült az énekesnő családja

Fotó: Tv2 -
Singh Viki család Rising Star
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Singh Vikit különleges kapcsolat fűzi húgaihoz, akik közül a legkisebbet fél év után ölelheti újra magához. Érte átalakította szombati programját is.

Viki legkisebb húga, Jázmin fél évet volt Amszterdamban ösztöndíjjal, péntek este érkezett haza.
„A nagyobbik húgommal, Pamelával terveztük, hogy kimegyünk érte a reptérre. Egyértelmű volt, hogy ott leszünk az érkezésénél, úgy szerveztük már a próbanapot. Alig vártam, hogy lássam őt. Ő az arany középút köztem és a nagyobbik húgom között. A középső testvérem a legfiúsabb, én vagyok a leglányosabb, a mai napig pónikat gyűjtök és babás vagyok, szeretem a rózsaszínt és a csillogós dolgokat. A 22 éves kicsi mindkettőkre hasonlít, ezért ő a villámhárító kettőnk között: amikor Pamela azon szörnyülködik, hogy 28 évesen felveszek egy rózsaszín felsőt, én meg azon akadok ki, hogy ő meg besörözik, mint egy fiú. Nekem mindig ő marad a kicsi, Jázmint még pelenkáztam is, amikor még babáztam. Hét év a korkülönbség köztünk" - emlékezett vissza a kombinált házasságot épphogy csak megúszó Viki, akinek húgai édesapja második házasságából születtek.

Fotó: Tv2


„Az igazi családom a húgaim, akik mindig mellettem álltak. Velük szorosabb a kapcsolatom, mint a szüleimmel. Édesapámmal többször nem voltam beszélő viszonyban az elmúlt évek során, anyutól pedig 17 évesen elköltöztem, és vele sem volt mindig felhőtlen az élet. A lányokkal ezzel szemben nagyon jól kijövünk, Jázminnal sohasem vesztem össze, Pamelával is talán csak egyszer. Ez azért lehetséges, mert nem együtt éltünk és nőttünk fel, így barátnői viszonyban vagyunk. Kimaradtak a feszült, dolgos hétköznapok, csak a hétvégeket és az ünnepeket töltöttük együtt. Testvéri viszály, rivalizálás nincs köztünk, mi csak a jót kaptuk egymástól. Végre újra teljes lesz a hármasunk és újból együtt tölthetjük a vasárnapot, igaz, ez most másképpen lesz. Régen elmentünk palacsintázni, most ahelyett járhatnak a lányok engem nézni, amíg versenyben vagyok. Csak jussak tovább!"

Rising Star: Palmer Izsák nem akar dalt kérni közismert dalszerző bátyjátólhttp://www.life.hu/bulvar/20150109-betegen-lep-szinpadra-palmer-izsak-akinek-batyja-johnny-k-palmer-ismert-zenezsrezo.htmlPalmer Izsákot szinte minden családtagjával összekeverik, ráadásul bátyja, Johnny K. Palmer már komoly sikereket tudhat magának a magyar zeneiparban.TV + Bulvár--Rising Star: Udvarias Annának közös múltja van Kiszel Tündévelhttp://www.life.hu/bulvar/20150109-udvarias-anna-a-rising-starbol-jo-baratsagban-van-kiszel-tundevel.htmlKiszel Tünde a múlt hétvégén a közösségi portálon Udvarias Anna védelmére kelt, amikor Mező Misi a színésznő korát véleményezte. Kiderült, honnan ismerik egymást.TV + Bulvár--Rising Star: Peter Srámek barátnője nagyon féltékeny sikert sikerre halmozó szerelmérehttp://www.life.hu/bulvar/20150109-peter-sramek-baratnoje-nagyon-feltekeny-a-rising-star-enekesere.htmlPeter Srámeknek kilenc hónapja van barátnője, de a lány nem jön el a Rising Star élő adásaira. Vajon megváltoztatja-e a fiú sikere a pár életét?TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.