Uhrin Benedek fia megtörten nyilatkozott: "A kezeim között halt meg az édesapám"

Forrás: MTI/Nándorfi Máté -
halál combnyaktörés szenvedés Uhrin Benedek énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Uhrin Benedek 93 éves korában, sok szenvedés után, fia kezei között ment el. 

Ahogy a Life.hu is megírta, hosszú betegeskedés után, életének 93. évében elhunyt Uhrin Benedek. Az énekes nemrég combnyaktörést szenvedett, ami végzetes következménnyel járt és a kórházból már nem tért haza. Beni bácsi fia, Uhrin Attila megtörten mesélte el a Blikknek, mennyit szenvedett az édesapja.

Forrás: MTI/Nándorfi Máté

„Édesapám január 26-án, hétfőn elesett a lakásunkban. Mentők vitték a dél-pesti kórházba, ahol csak estére derült ki, hogy combnyaktörése van. Úgy tájékoztattak, mivel ott nincs traumatológia, át kell vinni máshová, ahol nem volt szabad műtő, csak napokkal később tudták megoperálni. Négy csavarral rögzítették a csontjait. Műtét után kezdett kicsit jobban lenni. Még másfél hétig élt. Aztán hétfőn ebéd után a kezeim között halt meg. Amikor észrevettem, hogy nem lélegzik, szóltam az orvosoknak, akik szaladtak, de a defibrillátorral sem sikerült újraéleszteni" – magyarázta Attila.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.