Korda György Balázs Klári menekülés támadás szatír feljelentés zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzalmas régi emlék kísérti Balázs Klárit. Szatír támadta meg az utcán, aki elől alig tudott elmenekülni.

A harminchat évvel ezelőtt történt eset még ma is szörnyen megviseli Balázs Klárit. A perverz férfi az utcán követte, majd rárontott az énekesnőre. „Vadul markolászta a melleimet, és le akarta ráncigálni rólam a nadrágomat" – nyilatkozta Klárika a hot! magazinnak, aki az eset után zokogva ért haza, majd meg is tették a feljelentést akkori első férjével, Balázs Gáborral. A rendőrség eredmény nélkül zárta le a nyomozást.

Forrás: Rostás Bianka/Life.hu

Néhány évvel később, már Korda Györggyel igyekeztek egy stúdiófelvételre, mikor belebotlottak a szatírba. Kiderült, hogy Balázs Klári zaklatója a televíziónál dolgozott vezető beosztásban. Sajnálatos módon a következő szavakkal zárta az énekesnő a szatírral való drámáját: "Mivel egy nagyon befolyásos ember fia volt, azt mondták, felejtsem el, hogy valaha is láttam."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.