Éden Snjezana Éden Hotel 3
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rendhagyó módon, azaz nem a párválasztó-ceremóniát követően kellett távoznia az Éden Hotelből Snjezinek. A táncoslány a szimpátiaszavazáson bukott el. 

Sjnezi feladata az volt, hogy hívja ki párbajra egyik társát, ő pedig egykori barátnőjét, Mariannt választotta. Az esti párbaj szimpátiaszavazással dőlt el. A többi játékosnak választania kellett, melyik lányt szeretnék versenyben tartani, ők pedig hat-három arányban pedig Mariannára zavaztak. Sjnezi úgy érezte hátba szúrták, kiváltképpen Peti, aki maga is bevallotta, gusztustalanul viselkedett: ám a végső győzelmet és taktikát tartotta szem előtt.

Forrás: TV2

Csinos, fiatal lánnyal látták Palik Lászlót - Kiderítettük, ki őhttp://www.life.hu/bulvar/20150415-kideritettuk-ki-a-titokzatos-barna-lany-palik-laszlo-mellettt.htmlTitokzatos barna nővel látták Palik Lászlót Budapesten. Az egyik napilap munkatársai a Gresham-palota előtt Tom Hanks érkezésére várva botlottak bele a sportriporterbe hétfő délelőtt. TV + BulvárMTI/Földi ImreMona Lisa nem volt elég! Újabb képet csókolt Varga Viktorhttp://www.life.hu/bulvar/20150415-mona-lisa-utan-egy-masik-kepet-is-megcsokolt-varga-viktor.htmlA Life.hu riportere Németh Máté a Mona Lisa-balhé apropóján Varga Viktorhoz látogatott. Az énekes elmondta, beleszeretett a festménybe, ezért akarta a csókját, azonban hozzátette Cinthya sokkal jobban tetszik neki. Persze ez sem tartotta vissza attól, hogy újabb képet csókoljon meg... Hogy ezúttal melyiket, kiderül az alábbi videóból. TV + BulvárOrigoVastag Csaba életveszélyben? A stábját sokkolta az esethttp://www.life.hu/bulvar/20150413-vastag-csaba-eletveszelyben-egy-este-ket-defektet-kapott.htmlVastag Csaba kocsija szombaton egy este alatt két defektet kapott. Az énekes bízik benne, hogy ez csak véletlen, de kollégái ennél többre gyanakszanakTV + BulvárOrigoNem áll szóba a TV2-vel Damu? Rokona ezt állítjahttp://www.life.hu/bulvar/20150413-damu-roland-nem-ad-interjut-a-tv2nek-allitja-egy-rokona.htmlBár a TV2 is szerette volna megszólaltatni Damut a börtönévekről, a színész nem nyilatkozott egykori munkahelyének. Állítólag. TV + BulvárMTI/Lakatos PéterÁl Vastag Csaba miatt vált el férjétől egy nőhttp://www.life.hu/bulvar/20150412-al-vastag-csaba-miatt-hagyta-el-ferjet-egy-no.htmlSose hidd el, ha Vastag Csaba megkéri a kezedet az interneten. Az énekes soha nem udvarol online, senkinek. TV + Bulvár--Micsoda vicces baki! Disznófej került a bemondónő nyakárahttp://www.life.hu/bulvar/20150412-az-abc7-musoraban-disznofej-kerult-a-bemondono-nyakara.htmlKülföldi televíziós műsorokból gyűjtött össze bakikat az Origo. A bemondónő fejére disznó került, Samuel L. Jacksonból Laurence Fishburne lett, Pókember pedig elejtette a riportert... Az összeállítást ITT nézheted meg, nekünk a Life.hu-nál ez a kedvencünk. TV + BulvárThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.