Színpadra állt Kozso - Könnyekig meghatódott

Forrás: Facebook/ Ámokfutók -
Kozso
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Agyműtétje, majd balesete után újra színpadra állt az énekes. 

A Bors arról számol be, hogy a tragédiák után Kozso magabiztosan állt majd egy év szünet után a közönség elé a szegedi Dejavu Fesztiválon. Az énekes a barátnőjével lépett fel, könnyekig meghatódott, és többször is lement – biztonsági emberek gyűrűjében – a közönséghez, akik odáig voltak kedvencük visszatérésétől.

Forrás: Facebook/ Ámokfutók

Sebestyén Balázs Demcsákék Alekosz-interjújáról: "Amatőri magasságok, amit az ember ritkán lát"http://www.life.hu/bulvar/20150606-sebestyen-balazs-demcsak-zsuzsa-es-karasz-robert-alekosz-interjujarol-beszelt.htmlHatalmas port kavart Demcsák Zsuzsa és Kárász Róbert Mokka-beli Alekosz-interjúja. A két műsorvezetőre egykori kolléga is kiakadt, de Dopeman, majd Orbán Ráhel sem rejtette véka alá a véleményét. Az esetet Sebestyén Balázsék is megvitatták reggeli rádióműsorukban, szerintük a műsorvezetők elvetették a sulykot. TV + Bulvár--Sarka Kata: "Igenis irigyeljenek!" - Hajdú exe negatív kommentekkel bombázzahttp://www.life.hu/bulvar/20150604-sarka-kata-tudja-hogy-irigylesre-melto-az-elete.htmlSarka Katát inspirálják, ha irigykednek rá, hiszen valóban irigylésre méltó az élete. Ráadásul sokszor tudja, hogy kik rejtőznek az álnevek mögött a Facebookon, akik gyakran beszólnak neki. "Az egyik Peti exbarátnője" - bökte ki. TV + BulvárOrigoSebestyén Balázs Demcsákék Alekosz-interjújáról: "Amatőri magasságok, amit az ember ritkán lát"http://www.life.hu/bulvar/20150606-sebestyen-balazs-demcsak-zsuzsa-es-karasz-robert-alekosz-interjujarol-beszelt.htmlHatalmas port kavart Demcsák Zsuzsa és Kárász Róbert Mokka-beli Alekosz-interjúja. A két műsorvezetőre egykori kolléga is kiakadt, de Dopeman, majd Orbán Ráhel sem rejtette véka alá a véleményét. Az esetet Sebestyén Balázsék is megvitatták reggeli rádióműsorukban, szerintük a műsorvezetők elvetették a sulykot. TV + Bulvár--Baukó Éva: "Nyomasztó érzés ebben a bizonytalanságban élni"http://www.life.hu/bulvar/20150604-bauko-eva-nem-kap-televizios-felkereseket.htmlVárja, de nem kap tévés felkéréseket Baukó Éva. A ValóVilág egykori szereplője pontosan tudja, hogy a média világában egyszer fenn, egyszer lenn, de nem tagadja, el van keseredve a mellőzöttség miatt. TV + Bulvár--Megsértette Friderikusz legújabb vendégét Majka http://www.life.hu/bulvar/20150601-majka-megsertette-alekoszt-az-osszezarva-friderikusszal-musorban.html"Gyakorló hülye" - jelentette ki a TV2 műsorvezetője a celebről. Friderikusz Sándor ugyan megvédte Alekoszt, de a valóságshow-szereplő vérig sértődött.TV + BulvárFotó: Polyák Attila - OrigoÚj időpontban a Barátok közt – Átrendeződtek az RTL Klub és a TV2 estéihttp://www.life.hu/bulvar/20150602-atrendezodtek-a-tv2-es-az-rtl-klub-estei.htmlA legfontosabbak: a TV2-re visszatér a Hal a tortán, és sokkal korábban keződik a Barátok közt. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.