Ilyen a kutyát szeretgető Sarah Jessica Parker

Forrás: Instagram/ Wacha Cohen -
boldogság menhely örökbefogadás kutya Sarah Jessica Parker szeretet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő nagyon édes képet posztolt Instagram oldalára – egy tündéri kutyát szeretget.

„Nem is tudom, melyikünk volt boldogabb” – írta fotója mellé a cipőmániás SJP, aki Andy Cohen műsorvezető kutyájával barátkozott. A keverék kutyusnak egyébként külön Instagram oldala van, ahol rengeteg cuki képet találsz a menhelyről örökbefogadott Wacha nevű négylábúról.

Forrás: Instagram/ Wacha Cohen

Forrás: Instagram/ Sarah Jessica Parker

Viharfigyelmeztetés! Ma ránk szakadhat az éghttp://www.life.hu/news/20150609-elso-es-masodfoku-viharfigyelmeztetes-van-ervenyben-az-orszag-tobb-megyejeben.htmlEgyedül Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar megyére nincs kiadva figyelmeztetés, az ország többi részében első- és másodfokú figyelmeztetés van érvényben.News--Dugipia, balhé és káromkodás - Ezért szállították le a gépről Kate Mossthttp://www.life.hu/news/20150609-kate-moss-dugipiat-ivott-karomkodott-veszekedett-es-beszolt-a-pilotanak.htmlA brit modell totál elázva szólalkozott össze egyik utastársával, majd a pilótának is megmondta a magáét.News--Augusztusban szabadul Oscar Pistoriushttp://www.life.hu/news/20150609-oscar-pistorius-paralimpiai-futobajnok-aki-megolte-reeva-steenkamp-modellt-augusztusban-szabadul.htmlModell barátnője megöléséért tavaly októberben öt év szabadságvesztésre ítélték a hatszoros paralimpiai futóbajnokot, Oscar Pistoriust, aki jó magaviselete miatt augusztusban már szabadulhat. Büntetése fennmaradó részét pedig házi őrizetben töltheti. News--Öngyilkos lett a The Voice fiatal énekesehttp://www.life.hu/news/20150609-ongyilkos-lett-a-the-voice-fiatal-enekese-anthony-riley.htmlA huszonnyolc éves énekesre, Anthony Riley-ra holtan találtak philadelphiai lakásában. A jelek szerint öngyilkos lett. News--Csúnyán leégett az Így jártam anyátokkal sztárjahttp://www.life.hu/news/20150608-csunyan-leegett-az-igy-jartam-anyatokkal-sztarja.htmlNem mindig sikerülnek úgy a dolgok, ahogy szeretnénk, és ezzel Hollywood nagymenő sztárjai sincsenek másként. A Robint megformáló Cobie Smulders is járt ebben a cipőben, méghozzá egy szereplőválogatás alkalmával.News--Egy férfi sétált a 4-es metró alagútjábanhttp://www.life.hu/news/20150608-egy-ferfi-setalt-a-4es-metro-alagutjaban.htmlTáskával a kezében, a metrósíneken sétált szombat délelőtt egy fiatal férfi a Keleti pályaudvarnál.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.