Szelfi (tévéműsor) Völgyesi Gabi születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTLII Szelfi című műsorának ma esti adásában ünneplik Völgyesi Gabi születésnapját. A Unique énekesnője előre csalódottnak érzi magát. 

Gabi az utóbbi években megszokta, hogy férjétől kapott szülinapi ajándékai nem meglepetések, hanem később megvásárolt, szükséges dolgok.

Forrás: Facebook/Völgyesi Gabriella

„Nem tudom, hogy fogok-e kapni Ádámtól bármit is” – kezdi csalódottan Gabi. „Valamit biztosan, csak nem ma, hanem majd máskor, amikor bevásárolunk, megpróbál elszivárogni egy boltba, ahol beszerzi az én ajándékomat utólag.”

A Szelfi eddigi adásaiból megtudhattuk, hogy Gabi és Ádám igyekeznek felpörgetni néhány közös programmal a házasságukat, melyben a leghangsúlyosabb most a gyereknevelés. Gabinak van titkos születésnapi kívánsága is. „Szeretném, ha megint személyes ajándékokat adnánk egymásnak. Régen több figyelmet fordítottunk egymásra.”

Hogy Ádám idén meglepi-e valamivel feleségét, ma este kiderül.

Virágcsokor érkezett: Cserpes Laurának titkos hódolója akadt?http://www.life.hu/bulvar/20150621-cserpes-laura-viragcsokrot-kapott.htmlCserpes Laurának talán új férfi van az életében?TV + Bulvár--Soma Mamagésa újra támad: visszatér és halandzsázik a színpadonhttp://www.life.hu/bulvar/20150621-soma-halandzsazik-a-szinpadon.htmlSoma Mamagésa, azaz Spitzer Györgyi új zenekarával áll közel tíz év után ismét színpadra.TV + Bulvár--Nacsa Olivér mellbimbója veszélybe kerülthttp://www.life.hu/bulvar/20150619-nacsa-oliver-mellbimboja-veszelybe-kerult.htmlNacsa Olivér és Pataki Szilvi kiscicát vásároltak, hogy rajta "gyakorolják" a szülői szerepet.TV + Bulvár--Varga Viktor már gyerekkorában is aktokat festetthttp://www.life.hu/bulvar/20150618-varga-viktor-szamara-termeszetes-a-meztelenseg.htmlVarga Viktor már az óvodában is meztelen embereket rajzolt, számára mindig is természetes volt a pucérság. Idegesíti, ha hülyének nézik, és ha beszólnak neki az utcán, simán visszaszól. TV + Bulvár--Szinetár Dóra elhagyja a városthttp://www.life.hu/bulvar/20150614-szinetar-dora-es-makranczi-zalan-szegedre-mennek.htmlSzinetár Dóra a Szegedi Szabadtéri Játékokon adja elő a Tévedések vígjátéka című darabot. Idén a párja, Makranczi Zalán is elkíséri őt az alföldi városba.TV + Bulvár--Kiderült, mitől jön zavarba Nádai Anikóhttp://www.life.hu/bulvar/20150612-nadai-aniko-scherer-peterrel-kozos-kepet-posztolt.htmlA gyönyörű kismama, Nádai Anikó közös fotót osztott meg Facebookján az egyik legismertebb hazai színésszel. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.