Sosem találod ki, ki Taylor Swift legújabb celebpajtija

Forrás: Twitter/Lauren Aquilina -
countryzene Karlie Kloss modell Taylor Swift Emma Watson Harry Potter London popsztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal énekesnő köztudottan szereti magát korban hozzá illő modell barátnőivel körbevenni – ezúttal azonban valaki egészen más csatlakozott a countryzenészből lett popsztár köreihez.

Taylor Swift és Karlie Kloss barátsága (és leszbikus csókja) legalább olyan híres, mint az, hogy Taylor mennyire rossz viszonyt ápol Katy Perryvel. A popzene egyik legbefolyásosabb énekesnője szereti a sztárvilág ifjú tagjaival együtt elütni az időt, például egy nagyon stílusos vacsorapartin.

Jobbról Karlie, balról Taylor - Így bulizott Emma Watson Forrás: Twitter/Lauren Aquilina

Ám, mint kiderült, nem csak velük: egy nemrég közzétett fotó tanúsága szerint immár a Harry Potter sztárja, Emma Watson is ott van a barinői között. A két híresség Taylor londoni show-jának backstage-ében pózolt együtt néhány másik pajtinőjével együtt, köztük Martha Hunttal, Karlie Kloss-szal (ki mással?), az Echosmith énekesnőjével, Sydney Sierotával és a szintén énekesnő Lauren Aquilinával.

Így lett stílusikon Taylor Swift

Idegesítő kis popcsillagból igazi stílusikon lett Taylor Swift az utóbbi néhány évben. Ő a tökéletes példa arra, hogy Miley Cyrushoz hasonló botrányok és Rihanna-szerű villantások nélkül is lehet valaki popcsillag. Lássuk, hogyan divatozott az énekesnő az utóbbi években!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.