Nagyon ciki: a Dolce & Gabbana szerint mexikói a kalocsai minta

Forrás: Facebook/Dolce & Gabbana -
olasz hagyományos Magyarország Dolce&Gabbana Mexikó kalocsai minta kapszulakollekció divatház
Kicsit el van tévedve a világhírű olasz divatház, aki szerint a mexikói népviselet valójában a hagyományos kalocsai mintának felel meg.

Nem tudjuk eldönteni, melyik a jobb: vajon tájékozatlanság, vagy inkább pofátlanság, hogy a Dolce&Gabbana nemrég közzétett kapszulakollekcióját mexikóinak bélyegzi, miközben valójában a világhírű magyar kalocsai minta díszíti a Harper's Bazaar magazinban megjelent darabjait?

Forrás: Facebook/Dolce & Gabbana

A népszerű hungarikumért, amelybe Beyoncé is öltöztette már szeme fényét, a magyar kommentelők álltak ki az olasz divatház hivatalos Facebook oldalán. Még ha tévedésről is van szó, a mexikói népviselet meg sem közelíti a divatfotókon látottakat, szóval duplán ciki a dolog.

Forrás: Facebook/Dolce & Gabbana

A tervezőpáros egyik tagja, Stefano Gabbana egyébként egy éve járt Budapesten, és Instagram oldala alapján látszott, mennyire mély benyomást tett rá a magyar főváros és kultúra.

Hónaljfehérneművel sokkol a luxusmárkahttp://www.life.hu/trend/20150602-honaljfehernemuvel-sokkol-a-luxusmarka.htmlA Jain Pain fehérneműmárka becsapós kampánnyal akar vásárlókat nyerni. Cicik és popsik helyett hónalj-, térd- és könyökhajlatokban, -domborulatokon fotózták a szexi fehérneműket.TrendOrigoBojkottot hirdetett a Dolce&Gabbana tervezőpárosa ellen Elton Johnhttp://www.life.hu/csalad/20150316-elton-john-bojkottot-hirdetett-a-dolceandgabbana-ellen-a-melegek-gyermekvallalasarol-mondott.html„Hogy jöttök ahhoz, hogy szintetikusnak nevezzétek csodálatos gyermekeimet?" – így reagált Elton John az olasz tervezőpáros megosztó véleményére, akik a meleg párok gyermekvállalása ellen foglaltak állást egy interjúban.Család--Biciklire pattantak a legdivatosabb sztárokhttp://www.life.hu/trend/20150608-biciklire-pattantak-a-legdivatosabb-sztarok-toth-gabi-csobot-adel-lakatos-mark-orosz-barbara.htmlHazánk legstílusosabb hírességei idén is bebizonyították, hogy a divat és a környezettudatosság kéz a kézben járnak.Trend--Éljen, a világ összes édesanyja! Valami nagyon felemelő történt a Dolce & Gabbana bemutatójánhttp://www.life.hu/csalad/20150301-dolce-and-gabbana-divatbemutaton-edesanyak-es-lanyok-az-anyasagot-unneplik.htmlAz olasz férfiakat különleges kapcsolat fűzi az édesanyjukhoz - ezt mindenki tudja. A Dolce & Gabbana divatház 2015 őszén az édesanyákat és az anyaságot ünnepli. A kifutón a gyönyörű nők mellett csodaszép kislányok mutatták be a kollekció darabjait. És: ne feledkezz meg a részletekről sem!Család--Túl sovány modellje miatt tiltották be a világhírű divatmárka reklámjáthttp://www.life.hu/trend/20150603-tul-sovany-modellje-miatt-tiltottak-be-az-yves-saint-laurent-reklamjat.htmlEgy brit női magazinban jelent meg az a fekete-fehér Yves Saint Laurent reklámfotó, amelyen a modell a vádak szerint irreálisan vékony és egészségtelen testképet sugall. A hirdetés nem jelenhet meg újra.TrendOrigoEljött a közösségi média modelljeinek aranykora – tényleg van helyük a divatszakmában?http://www.life.hu/trend/20150609-kajdi-csaba-fedezte-fel-mihalik-enikot-ot-kerdeztuk-kendall-jennerrol-gigi-hadidrol.htmlAz utóbbi időben Kendall Jenner és kebelbarátnői elárasztották a kifutókat és a címlapokat, mondhatni, a csapból is ők folynak. Hol vannak azok a modellek, akik nem azért lesznek szakmai berkekben ismertek, mert világsztár a papájuk, vagy egy filmsztárral kavartak néhány pillanatig? Túlságosan rosszmájúak lennénk? Felkerestük Kajdi Csabát, az egyik legnagyobb hazai modellügynökség vezetőjét – aki egyébként Mihalik Enikőt is felfedezte –, és arra kértük, mondja el véleményét a modellvilág mai helyzetéről. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.