Megszületett Kovács Katalin olimpiai bajnok kajakos kislánya

Fotó: Magócsi Márton - Origo -
olimpiai bajnok Kovács Katalin szülés kislány gyermek kajakos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Június 6-án péntek este életet adott első gyermekének Kovács Katalin, háromszoros olimpiai bajnok kajakosunk. Gratulálunk, és jó egészséget kívánunk a mamának és a babának.

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség hivatalos Facebook-oldalának beszámolója szerint a 38 éves, 31-szeres világbajnok versenyző egészséges kislánynak adott életet. A kicsi a Luca nevet kapta.

Fotó: Magócsi Márton - Origo

Egy korábbi beszélgetés alkalmával a büszke kismama így mesélt gyermekéről:

„Hárman vagyunk lánytestvérek, ezért azt gondoltam, hogy fiúgyermeket szeretnék majd, majd amikor megtudtam, hogy áldott állapotban vagyok, az volt az első gondolatom, hogy kislányom lesz. Aztán ez, hogy Luca van a szívem alatt, be is bizonyosodott."


Katalin hercegnő terhességéről beszél a világhttp://www.life.hu/csalad/20140526-az-ok-magazin-szerint-ikerlanyokkal-varandos-katalin-hercegno.htmlÉrdekes, hogy mindig az OK! Magazine értesül legelőször arról, hogy a világ nagyasszonyai ikerbabákkal várandósak. Ezt állították ugyanis pár hete Angelina Jolie esetében is, most pedig egy újabb sztármamának előlegezett meg ikerterhességet a lap. Információik szerint ugyanis most Katalin hercegnő vár ikerlányokat.Család--Cuki fotót posztolt kislányáról Dobó Katahttp://www.life.hu/csalad/20140525-dobo-kata-gyereknap-alkalmabol-mutatta-meg-kislanyat-a-rajongoinak.htmlA színésznő, aki legutóbb sminknélküli arcát mutatta meg, korábban pedig gyermekkori képeket is posztolt, most ismét egy tündéri családi fotóval örvendeztette meg rajongóit.CsaládOrigoIkrekkel várandós Angelina Jolie - Bővül a Jolie-Pitt családhttp://www.life.hu/csalad/20140421-ikrekkel-varandos-angelina-jolie-bovul-a-jolie-pitt-csalad-irja-az-ok-magazin.htmlHat gyerkőc mellé újabb kettő érkezhet hamarosan a Jolie-Pitt családba. Az OK magazin szerint ugyanis Angelina Jolie ismét állapotos, ráadásul ikreket vár.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.