Az olimpia miatt eltolhatja a gyerekvállalást Hosszú Katinka

Forrás: Origo -
esküvő családalapítás Reflektor magazin edző Hosszú Katinka gyerekvállalás olimpia Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka háromszoros világbajnok gyors- és vegyesúszó olimpikonunk lassan egy éve van férjnél. Az RTL Klubnak vallott arról, hogy nagy családot szeretne, de most egyelőre gőzerővel a 2016-os riói olimpiára koncentrál.

Milyen szépségpraktikái vannak Hosszú Katinkának? Kattints IDE és lesd el őket!

Bár korábban felröppent a hír, hogy Hosszú Katinka válik férjétől és egyben edzőjétől, Shane Tusuptól mindez rosszindulatú pletykának bizonyult, amire a sportoló nevetve reagált. Úszókiválóságunk 2013 augusztus 22-én mondta ki a boldogító igent a meseszép Seychelles-szigeteken. A kőkemény edzések ellenére a pár azóta boldogabb, mint valaha. A Reflektor két bajnokság között, egy edzés után beszélgetett Katinkával, aki elárulta, nagycsaládra vágyik, három gyereket szeretne.

Forrás: Origo

Ezek egyelőre csak tervek, hiszen az úszóklasszis most van pályája csúcsán, a 2016-os riói olimpia a nagy cél. Beszélt arról is, hogy bár sokan azt mondják, nem szabad keverni a munkát és a szerelmet, egyelőre náluk ez remekül működik.

Férje és edzője, Shane erről azt mondta: „Az, hogy én egy személyben Katinka férje és edzője vagyok, inkább megkönnyíti a munkát, mint megnehezíti. Élvezzük, hogy együtt élünk át mindent, persze időnként összemosódik a munka és a magánélet, de igyekszünk különválasztani" – fejtette ki a férfi.

A teljes interjút alább megnézheted:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.