Barátai támogatják Horváth Charlie-t a tragédia után

Forrás: Rostás Bianka/Life.hu -
Horváth Charlie zenész énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zenész felesége három nappal karácsony előtt hunyt el, azóta pedig a barátai tartják benne a lelket. 

Charlie egyik legjobb barátja, Somló Tamás is ott van a zenész mellett. A Blikknek nemrég elmondta, Charlie fia és unokája rendszeresen meglátogatják az énekest, és próbálják segíteni, hiszen vissza kell térnie a régi kerékvágásba. ,,Magam is azt mondogatom neki, apai és nagyapai funk­cióiban is tovább kell léteznie. Hogy hogy van? Nehezen! Mintha már túl lenne a sokkos időszakon, de még nem tud semmit se kezdeni magával és ezzel az egész helyzettel. Remélem, van benne elég erő, és nem lesz ebből baja... nem viseli meg annyira" - vallotta Somló Tamás.

Somló Tamás és Horváth Charlie Forrás: Rostás Bianka/Life.hu

A másik barát, Horváth Attila szövegíró is igyekszik tartani Charlie-ban a lelket. Ő jól tudja, min megy át Charlie, hiszen tavaly tavasszal ő is elveszítette a feleségét. A szövegíró elmesélte barátjának, hogy az elején nagyon hullámzó volt a lelkiállapota, és időbe telt, mire túljutott a legnehezebb részen.

,,Őszintén elmondtam neki, ez a helyzet nem kezelhető, főleg nem a temetés előtt, és utána is hónapoknak kell eltelnie, hogy már ne a fájdalom működjön az emberben, és képes legyen végiggondolni ésszel. Nekem a szeptemberi ausztráliai utam segített. Egy hónapra kiszakadtam innen, és a világ másik felén lefoszlott mindaz, amit cipeltem magammal... Charlie tudta, hogy ez be fog következni, de makacsul reménykedett. Talán ezért olyan nehéz most neki. Eljön majd az idő, amikor elképzelése lesz arról, hogyan kellene folytatnia, és akkor már cselekvésekben is megnyilvánulhat az a baráti segítség, ami a felépüléséhez kell."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.