Jelentkezz bejárónőnek Katalinhoz és Vilmos herceghez! Most megteheted: íme, az álláshirdetés

Forrás: AFP/Neilson Barnard -
Katalin2015 Katalin hercegnő álláshirdetés Vilmos herceg bejárónő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs munkád? Vagy megúntad már azt, amit éppen csinálsz? Szívesen lennél részese a királyi családnak? Most megteheted: Katalin és Vilmos bejárónőt keres! Jelentkezz, ha van kedved! 

A The Lady című nőmagazinban a héten közzétett álláshirdetés szerint a bejárónőnek a takarítás, mosás, vasalás, ezüst- és üvegtisztítás, bevásárlás mellett főzni is tudnia kell, sőt néha a kutyákat is kell majd sétáltatni. A gyermekek gondozása is munkaköri kötelesség: György herceg néhány héten belül kistestvért kap, az újszülött körüli teendők is az új alkalmazott feladatai közé tartoznak majd.

Forrás: AFP/Neilson Barnard

A munkaidő hétfőtől péntekig tart, ám a hirdetés szerint egyszer-egyszer hétvégenként is segítenie kell az illetőnek a háztartásban. A bennlakás biztosított, akár egy házaspár számára is, amelynek férfi tagja alkalmanként karbantartási munkákat kaphat, de állandó állás nem biztosított számára. A fizetés megállapodás kérdése.

A hercegi pár korábbi házvezetőnőjük helyét akarja betölteni, aki a múlt hónapban kevesebb mint öt hónapnyi munkaviszony után váratlanul felmondott norfolki rezidenciájukon - olvasható a The Daily Telegraph brit napilap honlapján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.