A papájára, Gerard Piquére ütött Shakira kisfia

Forrás: Instagram/ Shakira -
Shakira Gerard Piqué
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, januárban programozott császármetszéssel életet adott második kisfiának a gyönyörű, kolumbiai énekesnő. Most pedig az is kiderült, kire ütött a pici.

Shakira, aki legutóbb esküvői ruhában szexiskedett, majd pedig önmagáról osztott meg egy gyermekkori képet, most végre kisfiát is megmutatja. A büszke apuka ugyan már közzétett egy képet a kis Sasháról, ez az összehasonlítás azonban mindent visz:

Forrás: Instagram/ Shakira

Úgy tudjuk, a pici Piqué nagypapája utána kapta ezt a különleges keresztnevet. És ha tényleg az apukájára üt majd, akkor egész biztosan őrülten jóképű pasi lesz. Akárcsak a bátyja, Milan. Gratulálunk a családbővítéshez!

11 tipp, hogy boldog gyerekeket nevelhesshttp://www.life.hu/csalad/20150320-a-gyerekek-boldogsagat-igy-segited-elo.htmlAligha van olyan szülő, aki ne szeretné boldognak látni a gyermekét. Akad azonban néhány zsákutca a boldogság felé terelés útján. A mindenek fölé emelt anyagi jólét mint érték átadása például egyértelműen tévedés. De milyen módon tudjuk valóban boldoggá nevelni a csemetéket? CsaládThinkstockZenéjével küzd a gyerekkereskedelem ellen Ricky Martinhttp://www.life.hu/csalad/20150320-zenejevel-kuzd-a-gyerekkereskedelem-ellen-ricky-martin.htmlA 43 éves Ricky Martin, aki nemrég jelentette meg Quien Quiera Escuchar című 10. stúdióalbumát, egy interjúban arról beszélt, hogy koncertjein rendszeresen felhívja a figyelmet a prostitúcióra és pornográfiára kényszerített gyerekek helyzetére. Család--Bejelentette! Első gyermekét várja Anne Vyalitsnya modellhttp://www.life.hu/csalad/20150320-anne-vyalitsnya-modell-elso-kisbabajat-varja-baratjatol-adam-cahantol.htmlAz orosz-amerikai származású modell egy ultrahangképpel tudatta a nagyvilággal, miszerint első kisbabáját várja barátjától, Adam Cahantől.Család--Ezért is kórházba kerülhetsz! Ezt soha nem gondoltad volna!http://www.life.hu/csalad/20150318-a-kisdumasok-a-korhazrol-korhazi-letrol-beszelnek.htmlMiért kerülhet az ember kórházba? Milyen érzés kórházban lenni? Milyenek az orvosok? Milyen ételeket adnak a kórházban? A Kisdumások ebben is képben vannak.Család--Megvan az időpont! Kiderült, mikor születik Katalin hercegnő kisbabájahttp://www.life.hu/csalad/20150319-megvan-az-idopont-amikor-katalin-hercegno-masodik-gyermeke-szuletni-fog.htmlMaga Katalin hercegnő kotyogta ki az időpontot, hogy mikorra várják György herceg kistestvérét. Már alig várjuk!Család--Ördög Nóra nem áll slamposan a férje eléhttp://www.life.hu/csalad/20150319-ordog-nora-a-tv2-musorvezetoje-nem-all-slamposan-a-ferje-nanasi-pal-fotos-ele.htmlÖrdög Nóra elfoglalt édesanya, sikeres nő a munkájában és boldog házasságban él. A műsorvezető elárulta, mitől működik jól a kapcsolata férjével. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.