Vajna Tímea: "Andy a béranyaságba is belemenne"

Forrás: BrekaCom -
béranyaság család Andy Vajna Magyarország Amerika gyermek Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Tímeát régóta foglalkoztatja az anyaság gondolata, és erről férjével, Andy Vajnával is egyre többet beszélgetnek.

Ahogy a Life.hu korábban megírta, Vajna Tímea és férje, Andy Vajna között már többször szóba került a gyermekvállalás. A világhírű magyar producer felesége a Hot!-nak adott interjújában azt is elárulta: több lehetőség is szóba került már közös babájuk kapcsán.

Forrás: BrekaCom

"Biztos, hogy nem lesz probléma, mivel Amerikában - de már Magyarországon is - vannak olyan módszerek, amelyekkel bármit meg lehet oldani. Az orvostudománynak hála, már a lombikprogram sem nagy ördöngösség, és az adoptálás sem kizárt.

5 millió forintért bárkinek szülnek - Nagyító alatt a béranyaság

Külföldön - a sztárvilágban különösképp - divat a béranyaság, hazánkban azonban a családalapításnak ez a módja sokkal inkább utolsó mentsvárnak számít, ráadásul a külföldi gyakorlattal ellentétben bonyolult szabályozás vonatkozik rá. A Life.hu béranyaságról szóló cikkét ide kattintva olvashatod el.
Béranya szüli meg Beyoncé és Jay-Z második gyerekéthttp://www.life.hu/csalad/20150625-beyonce-es-jay-z-masodik-gyereket-beranya-szuli-meg.htmlHárom éve született meg a zenészpár első babája, a kis Blue Ivy, így nem is csoda, hogy újabb gyerekre vágynak a hírességek.Család--Vajna Timi ujján milliárdokat érő gyémántok csillognakhttp://www.life.hu/sztarok/20150902-vajna-timi-andy-vajna-felesege-gyemantokkal-fotozkodott-tel-avivban.htmlAndy Vajna felesége Tel-Avivba utazott, hogy megnézze a világ legszebb gyémántjait, és persze vásároljon is néhányat.TV + Sztárok--Béranya szüli meg a legdögösebb ötvenes nő, Elle Macpherson babájáthttp://www.life.hu/csalad/20150324-elle-macpherson-szupermodell-babajat-beranya-szuli-meg.htmlElle Macpherson már régóta próbál teherbe esni, de sikertelenül. Azt nyilatkozta, az örökbefogadás és a mesterséges megtermékenyítés nem játszik, így egyetlen lehetősége maradt. CsaládNorthfotoKülönleges ajándékkal lepte meg férjét Vajna Tímea http://www.life.hu/sztarok/20150901-vajna-timea-egy-kulonleges-ajandekot-vett-a-ferjenek-izraelben.htmlAhogy korábban megírtuk, Andy Vajna felesége Tel Avivba utazott, ahol egy kis városnézésre is volt ideje az üzleti ügyei melett. TV + SztárokOrigoBéranya hordta ki a Grace klinika sztárjának gyermekéthttp://www.life.hu/csalad/20141007-ellen-pompeo-gyermeket-beranya-hordta-ki.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, pár nappal ezelőtt egy kisbabafotóval lepte meg a világot a Grace klinika sztárja, Ellen Pompeo. Sokakat meglepetésként ért a hír, ugyanis nem is tudták, hogy a sorozatsztár várandós. Nos, nem is volt az.Család--Luxus, luxus, luxus: Tel Avivba utazott Vajna Tímea - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150829-tel-avivba-utazott-vajna-timea-andy-vajna-neje-es-becsekkolt-a-repterrol.htmlNem pusztán a poggyászfeladáskor, hanem azután is becsekkolt Vajna Tímea, méghozzá a reptéri váróból. Pár napja Facebook oldalán tette közzé, hogy bizony elutazik, és nem is akárhova.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.