Kamerák előtt szült Pirner Alma - Hamarosan látható lesz a tévében

Forrás: Nánási Pál -
szülés kamera Édes Élet Pirner Alma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pirner Alma lehetőséget kapott, hogy a SuperTV2 műsorában szerepelhessen férjével és kisfiukkal együtt. Kilenc hónapos terhes volt, amikor elkezdődött a forgatás.

Pirner Alma kilenc hónapos terhesen kezdte el forgatni az Édes Élet című sztárrealityt. Babája születése is jóformán a kamerák előtt zajlott. A kis család nem vállalt minden napra forgatást, szem előtt tartották a baba érdekeit.

Forrás: Nánási Pál

"Amikor egy ilyen show-ban sze­repel valaki, vállalja, hogy sebezhető. Ez pedig erőssé tesz. Ráadásul ez a műsor egy kimozdulási lehetőség is egyben a szülés után, mert össze kell szednem ma­gam. Így nem tudok belesüppedni a hétköznapokba vagy itthon ülni napokig pizsamában. Mielőtt igent mondtunk, belenéztünk a korábbi szériába, megvitattuk, mire számíthatunk. Mi biztosan csak nyerünk ezzel a műsorral" - mondta a Borsnak Alma. "A férjem tévés szerkesztő, ezért pontosan tisztában van mindennel. Ha nem lenne az Édes Élet, valószínűleg alig látnám. Reggel el­menne dolgozni, késő este pedig hazaesne. Így azonban jóval többet lehet együtt a család, és ez nekem a legnagyobb öröm. Úgy érzem, lelkileg szükségem van arra, hogy a férjem folyamatosan mellettem legyen a gyermekünk életének első néhány hónapjában."

Megszületett Nkuya Sonia kislánya - Tündéri babafotó!http://www.life.hu/csalad/20151025-nkuya-sonia-kislanya-megszuletett.htmlA Sugarloaf énekesnője újra édesanya lett. Megszületett Nkuya Sonia kislánya.Család--Ezért nem házasodnak még össze Majkáékhttp://www.life.hu/csalad/20151025-majka-es-majoros-hajni-a-baba-miatt-nem-hazasodnak-meg-ossze.htmlMajka és Hajni már régóta szeretik egymást, és tervezgették az esküvőt is. Azonban a pár úgy döntött, mégis várnak még a nagy nappal. CsaládFotó: Polyák Attila - OrigoCarameléknél tervben van még egy babahttp://www.life.hu/csalad/20151015-caramelek-meg-egy-gyereket-terveznek.htmlHamarosan elkészül Caramelék új lakása, amit már nagyon várnak, mert hármasban nehezen férnek el a régiben. Caramel a Story magazinnak mesélt terveiről. CsaládOrigoLátta a Got Talentben éneklő kislányát, de nem kereste az anyahttp://www.life.hu/csalad/20151013-latta-a-got-talentben-eneklo-kislanyat-de-nem-kereste-az-anya.htmlPécsi Virág Veronikát elhagyta az édesanyja, a kislány azért jelentkezett a Hungary's Got Talentbe, hogy neki üzenhessen, de úgy tűnik, hiába. Család--Saját háza előtt él a kidobott férjhttp://www.life.hu/csalad/20151012-sajat-haza-elott-el-a-kidobott-ferj.htmlFél éve kényszerítette ki saját házából felesége Sharafat Khant. Az asszony el akar válni férjétől, de úgy gondolta, nem osztozik az egymillió dollárt érő házukon, inkább nemes egyszerűséggel kizavarta onnan. CsaládThinkstockBerki Natasa Zselyke felkapta apukája cipőjét - Csónakázni tudna bennehttp://www.life.hu/csalad/20151001-berki-natasa-zselyke-berki-krisztian-cipojeben-csonakazik.htmlBerki Natasa Zselyke cukiskodásának sosem lesz vége. A sztárcsemete ismét huncutkodott egy jót. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.