Tündéri! Íme az első kép Mark Zuckerbergék kislányáról

Forrás: AFP/- -
szülés kislány elsőszülött Mark Zuckerberg gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Facebook vezére szinte lubickol a boldogságban, hiszen - ahogyan arról korábban beszámoltunk - világra jött első gyermeke, Max. A kislányról már megjelent az első fotó is. 

Egy sokkal jobb világot kíván gyermekének a Facebook-vezér, aki többek ezekkel a szavakkal tudatta rajongóival a legnagyobb közösségi oldalon, hogy felesége, Priscilla Chan világra hozta első gyermeküket. A kislányról pedig már az első fotók is megjelentek, mi pedig egyszerűen nem tudunk betelni a tündéri csöppséggel!

Forrás: AFP/-

"Az emberiség haladása érdekében" válik meg vagyonától Zuckerberg

Mindenkit meglepett a bejelentés, mely szerint Zuckerberg a birtokában lévő Facebook-részvények 99%-át eladományozza. A céges papírok "az emberiség haladása érdekében" a Chan Zuckerberg Initiative néven létrehozott alapítványhoz kerülnek. A világ valószínűleg legnagyobb jótékonysági felajánlása ez. A 45 milliárd dollárt (13185 milliárd forintot) az orvoslásra, az információhoz való hozzáférés lehetőségeinek új útjainak felfedezésére és az esélyegyenlőség támogatására fordítják.

Csobot Adél pocakja egyre gömbölyűbb - Tündéri felvétel!http://www.life.hu/csalad/20151123-igy-gombolyodik-a-terhes-csobot-adel-pocakja.htmlHaspólóban lépett a Sztárban sztár színpadára vasárnap az egyik legvagányabb kismama, Csobot Adél, így a nézők is megcsodálhatták egyre jobban gömbölyödő pocakját. Család--Elképesztő! Suri Cruise egyre jobban hasonlít Katie Holmesrahttp://www.life.hu/csalad/20151116-suri-criuse-egyre-jobban-hasonlit-anyjara-katie-holmes-ra.htmlAhogy nő, egyre jobban hasonlít gyönyörű édesanyjára Suri Cruise. Család--Kiderült, hogy becézi édesanyja Berki Natasa Zselykéthttp://www.life.hu/csalad/20151106-berki-natasa-zselyket-szerelemgolyonak-becezi-hodi-pamela.htmlNagyon tündéri becenevet talált kislányának Hódi Pamela - mindez egy általa közzétett fotóból derült ki. CsaládOrigoÚjra önfeledten tud mosolyogni Michael Schumacher lánya, Gina - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20151102-michael-schumacher-komaban-fekvo-forma1-pilota-lanya-ujra-tud-mosolyogni.htmlAnnak ellenére, hogy mindenki reménykedik a Forma 1-es pilóta felépülésében, lánya és felesége már elfogadták a szomorú helyzetet és igyekeznek folytatni mindennapjaikat. Család--Détár Enikő: "Gigi a mi nyelvünkön akart üzenni"http://www.life.hu/csalad/20151105-detar-eniko-szerint-nem-kellett-volna-ilyen-koran-elengednie-lanya-kezet.htmlDétár Enikő szerint lánya a Hungary's Got Talentben előadott produkciójával Rékasi Károlynak és neki, vagyis szüleinek akart üzenni. Család--Repül az idő: Sarolta hercegnő már fél éves http://www.life.hu/csalad/20151104-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-lanya-sarolta-mar-fel-eves.htmlMár fél év telt el azóta, hogy a briteket egy kis hercegnővel ajándékozta meg Katalin hercegnő és Vilmos herceg. CsaládAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.