Liv Tyler megmutatta terhespocakját - Bájos fotó!

Forrás: NORTHFOTO/Lisa O'Connor/Lisa O'connor -
fotó színésznő várandós Liv Tyler díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő még az év elején jelentette be, hogy ismét várandós. Pár nappal ezelőtt részt vett egy filmbemutatón, ahol büszkén simogatta a hasát a fotósok előtt. 

Liv a harmadik gyerekét várja vőlegényével, Dave Gardnerrel. A 38 éves sztár tavaly hozta világra fiát, Sailor Gene Gardnert, első gyermeke pedig a 11 éves Milo William Langdon még az első házasságából született. A színésznő egy gyönyörű fekete, köpeny ujjú ruhában vonult végig a vörös szőnyegen, ami nagyon jól állt a kismamának.

Forrás: NORTHFOTO/Lisa O'Connor/Lisa O'connor

Roberto konyhája: Isteni kókuszos cupcakehttp://www.life.hu/csalad/20160117-rostast-robert-a-life-hu-sefje-kokuszos-cupcaket-keszit.htmlA cupcake egy hagyományos amerikai édesség, amely a nevét onnan kapta, hogy valamikor még teáscsészékben mérték ki a hozzávalókat, és - a muffinformák megjelenése előtt – teáscsészékben sütötték ki ezeket a bájos finomságokat. Rostás Róbert, a Life.hu séfje ezúttal egy igen különleges receptet hozott el nektek. Család--Nem tudott elbúcsúzni bátyjától a férjét is elveszítő Céline Dionhttp://www.life.hu/csalad/20160118-celine-dion-nem-tudott-elbucsuzni-batyjatol.htmlKét nap különbséggel vesztette el férjét és bátyját a híres énekesnő. Míg férje a karjai között halt meg, testvére mellett nem tudott ott lenni az utolsó pillanataiban. CsaládAFPHírességek, akik idén töltik be 70. évükethttp://www.life.hu/csalad/20160114-sztarok-akik-2016-ban-toltik-be-a-70-eletevuket.htmlA 2016-os év számos legendás színész, tehetséges énekes és ismert politikus számára jelent mérföldkövet: a hírességek egy generációja bizony hivatalosan is nagypapa és nagymama korba fog lépni. CsaládAFPA fővárosból vidékre - Új élet a fenntarthatóság jegyébenhttp://www.life.hu/csalad/20160114-biro-szabolcs-es-csaladja-a-fovarosbol-videkre-koltozott-termeszetkozeli-eletet-el.htmlTermészetközeli életmód, csendes, nyugodt, szinte idilli környezetben. Zsuzsa és Szabolcs, hátrahagyva csapot-papot, a főváros nyüzsgő rengetegét egy saját kezükkel átalakított, vidéki parasztházra cserélték. Megújult életüket a fenntarthatóság jegyében alakították ki. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoMeglepő rokoni kapcsolatok a sztárvilágbanhttp://www.life.hu/csalad/20160113-hires-unokatestverek-a-sztravilagban.htmlKorábbi cikkeinkben mutattunk már be híres és sikeres hollywoodi testvérpárokat, sőt ikertestvéreket is -, most jöjjenek a kicsit távolabbi rokonok! A következő hírességekről bizony sokan nem tudják, hogy ugyanaz a vér csörgedezik az ereikben. CsaládAFPLeonardo DiCaprio kifejtette, mi a véleménye a gyerekvállalásrólhttp://www.life.hu/csalad/20160114-leonardo-dicaprio-szinesz-velemenye-a-gyerekvallalasrol-es-a-csaladalapitasrol.htmlMiközben az egész világ (és valószínűleg maga a színész is) arra vár, hogy Leo végre megkapja azt a bizonyos Oscar-díját, addig a Rolling Stone magazin olyan nagy kérdésekről faggatta a sztárt, mint a megállapodás és a gyerekkérdés. CsaládAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.