Nádai Anikó: „Néha a sírás határán vagyok”

Forrás: Facebook/Nádai Anikó -
fáradtság kisbaba őszinteség Nádai Anikó sírás RTL Klub kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub sztárja már múltkor is bevallotta, hogy ő csupán egy átlagos anya, aki átlagos problémákkal küzd. Most pedig azt is elárulta: néha már a sírás határán van a fáradtság miatt. 

Nádai Anikó bevallotta, az ő élete sem fenékig tejfel, hiszen akárcsak a többi kisbabás édesanya, ő is sokszor virraszt kisfia mellett.

Forrás: Facebook/Nádai Anikó

„Bevállalom. Íme egy anya, aki lassan 2 hete a nappaliban alszik, mert a gyerek 8-9-szer kel éjjel, és apa tudjon aludni. Néha a sírás határán vagyok, de aztán rám mosolyog a kis csodám, és mindent elfelejtek. Ez is én vagyok, smink nélkül, karikás szemmel, felpuffadt fejjel....ilyen egy anya élete" – írta Anikó.

Roberto konyhája: Mozzarellával töltött padlizsántáskahttp://www.life.hu/csalad/20160222-roberto-konyhaja-mozzarellaval-toltott-padlizsan-taska.htmlA hét nagyon lazán indulhat, ha egy ilyen könnyed étellel leped meg magad a hétvégi dőzsölés után. Kicsit megidézi majd a nyári grillpartikat, és ha van kedved, egy szelet mustáros tarját is süthetsz mellé. Család--Megszületett Jánosi Dávid kislányahttp://www.life.hu/csalad/20160222-janosi-davidnak-a-tv2-joban-rosszban-szineszenek-megszuletett-kislanya.htmlA Jóban Rosszban színészének már van két kisfia, ezért rutinos kispapának számít. Család--Bochkor Gábor: "Andi toleráns, akkor is, ha bent akarok aludni a városban..."http://www.life.hu/csalad/20160221-bochkor-gabor-elmondta-varkonyi-andi-tolerans-vele.htmlAmióta Várkonyi Andi a társa, "jófiú" lett Bochkor Gábor. Állítja, nem kell magára erőltetnie, ez az ő esetében már belülről fakad. CsaládOrigoNagyot nőttek Mariah Carey ikrei!http://www.life.hu/csalad/20160219-mariah-carey-gyermekei-nagyon-cukik-felnottek.htmlAz énekesnő gyermekeit nem sűrűn láthatjuk, pedig nagyon aranyosak lettek! Család--Megdöbbentő! Amputálták a kezeit és a lábait, mégis be kellett bizonyítania, hogy rokkanthttp://www.life.hu/csalad/20160218-a-burokracia-aldozata-angliaban-egy-amputalt-fiu.htmlAz angliában élő 16 éves Edward Bright-nak egy betegség miatt amputálni kellett a kezeit és a lábait is. Családja ezért anyagi támogatásra szorult, amit meg is kaptak Munkaügyi Hivataltól mindaddig, amíg a fiú be nem töltötte a 16-ot. Akkor ugyanis személyes találkozóra hivták, mert be kellett bizonyítania, hogy valóban rokkant, ráadásul még abban is segítettek neki, hogy miként juthat el a fiú gyalogosan hozzájuk. És a történet itt nem ért véget... Család--Nyílt levél egy nőhöz, aki megbámult egy fogyatékos fiúthttp://www.life.hu/csalad/20160217-nyilr-level-a-nonek-aki-megbamult-egy-serult-fiut.htmlBár már rég nem a középkorban élünk, a fejlett orvostudománynak hála, nagyon sok betegségnek ismerjük az okait, tüneteit, lefolyását és mégis: a fogyatékkal élőkkel kapcsolatban még a 21. században is sok ember fejében középkori előítéletek és babonák élnek. Ha egy sérült ember az utcára merészkedik, sajnos gyakran érezheti magát egy képzeletbeli cirkusz porondjának kellős közepén. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.