Pirner Almának a szoptatás fontosabb, mint a melle

mell szoptatás anyatej Pirner Alma kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rúdtáncos a szoptatásról azt mondja, nem egy verseny, nem kell görcsösen ragaszkodni hozzá, de a baba érdekében, aki megteheti, szoptasson, amíg csak tud.

Pirner Alma a neki címzett kommentek alapján úgy érzi, sok a tévhit és az előítélet vele, mint anyával kapcsolatban, ezekre is reagált.

„A kismamák akik BKV-val közlekednek, folyamatosan panaszkodnak, hogy nehéz megoldani a szoptatást. Amikor én olyan helyzetbe kerültem, hogy útközben kellett megetetnem Alent, találtam egy baba-mama barát kávézót és ott sikerült ezt megoldanunk. A kampány ami mellé álltam, az anyatejes szoptatás mellett áll ki. Ez nem egy verseny, hogy meddig tart, hanem hozzuk ki a maximumot ebből a dologból" – mondta Alma, aki szerint több olyan vendéglátó helyiség kellene, ahol ez megoldható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.