Sarka Kata terhesség család terhes Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Terhesfotót posztolt magáról közösségi oldalára Sarka Kata, akinek nagyon is konkrét célja volt a képpel. 

Egy igazán gyönyörű pocakos fotóval és egy mostanában róla készült képpel kívánja Sarka Kata inspirálni az anyukákat arra, hogy a terhesség, illetve a szülés ellenére se hanyagolják el magukat. Szerinte ugyanis a gyerekvállalás után is foglalkozniuk kell magukkal a nőknek, az életmódváltást pedig sosem késő elkezdneni.

Forrás: Facebook/ Sarka Kata

"Attól, hogy édesanya lettem, nem hagytam el magam... Tudtam, hogy meg tudom csinálni! Te se add fel, mert sosem késő elkezdeni! Sokan mondják, hogy ehhez idő kell, és pénz! Vedd fel a futócipőt, indulj el egy nagyot sétálni a szabadba babakocsival! Jól fog esni, és nem kerül semmibe!" - írta a bejegyzése mellé Kata, aki remek formában van két gyermek édesanyjaként is.

Bizony, Sarka Kata hasa sem volt mindig kockás

Nem először posztol előtte-utána fotót magáról Sarka Kata. Ennek ellenére mindig elcsodálkozunk, hogy neki sem volt mindig kockás a hasa. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.