Sztárcsemeték, akik az apjuk kiköpött másai

Forrás: Dave Benett Photography, AFP -
Colin Hanks Ray Nicholson David Beckham Brooklyn Beckham Tom Hanks Paul McCartney hasonlóság sztárok Scott Eastwood szülők Clint Eastwood Jack Nicholson James McCartney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres szülők arcait évtizedekig láthattuk az óriásplakátokon, reklámokban vagy éppen tévéműsorokban. Fiatalkori énjük feledésbe merült, így hihetetlenül meglepő látni, hogy mennyire hasonlítanak rájuk a gyermekeik. 

David Beckham és fia, Brooklyn

Első ránézésre, szinte meg sem lehet állapítani, hogy melyikőjük melyik. Annyi biztos, hogy Brooklyn biztosan szívdöglesztő lesz, ha ennyire hasonlít apukájára.

Forrás: Dave Benett Photography, AFP

Jack Nicholson és fia, Ray

Ugyan a színész fiának arca kissé kerekebb, mégis, ahogy ránézünk a két képre, egyből észrevehető a döbbenetes hasonlóság.

Forrás: Northfoto

Clint Eastwood és fia, Scott

Őket, mintha másolták volna egymásról! Clint Eastwood és szintén színész fia, Scott ha akarnák sem tudnák letagadni a köteléket. A fiatal Eastwood pont olyan szívdöglesztő, mint amilyen apja volt.

Forrás: AFP

Tom Hanks és fia, Colin

Colin is színészi babérokra tört, ráadásul sikeresen, ám nemcsak a színészi vénát örökölte apjától, hanem jó néhány arcvonást is!

Forrás: AFP

Paul McCartney és fia, James

Az egyből látszik, hogy az érdekes fejformát, és a bús tekintetet örökölte James az apjától, aki a zene szeretetét is a génjeiben hordozza.

Forrás: AFP
Nem nőknek való vidék: Nigériahttp://www.life.hu/csalad/20160412-nme-noknek-valo-videk-nok-helyzete-nigeriaban.htmlA 14 éves Aminának iskolában lenne a helye. Ehelyett férjhez ment, és nyomorúságos körülmények között, fájdalmas és hosszú vajúdást követően világra hozta gyermekét. A csecsemő szülés közben életét vesztette. Család--Baby Gabi elárulta az ikrei nevéthttp://www.life.hu/csalad/20160414-baby-gabi-enekesno-aki-varandos-elarulta-az-ikrek-nevet.htmlAz énekesnő még nem tudja, kétpetéjű ikrei milyen neműek, viszont a névvariációk már a fejében vannak. CsaládOrigoNovodomszky Éva: “Bűncselekményeket nem követtem el”http://www.life.hu/csalad/20160414-novodomszky-eva-gyerekkorarol-vallott-eletrevalo-lany-volt-de-nem-kovetett-el-soha-buncselekmenyeket.htmlA Család-barát magazin műsorvezetője nem volt mindig példás magaviseletű, sőt, nagyon belevaló gyereknek számított. Család--Rekordmennyiségű anyatejet adományozott egy koraszülött kisgyermek anyukájahttp://www.life.hu/csalad/20160414-micah-duncan-edesanya-kozel-60-liter-anyatejet-adomanyozott.htmlAz austini anyatejbank szerint működésük során még sosem fordult elő, hogy ekkora mennyiségű anyatejet kaptak. Család--Kucsera Gábor: "Most én vagyok az anyuka-apuka"http://www.life.hu/csalad/20160414-kucsera-gabor-felt-hogy-hetvegi-apuka-lesz-de-most-o-az-anya-es-az-apa-is.htmlA sportoló kényszerpihenőjét tölti, de egyáltalán nem hiányzik neki, hogy többet mozogjon. Örül, hogy így nem csak hétvégi apukaként van jelen kisfia életében. Család--Saját maga emelte ki újszülött gyermekét a császárral szülő édesanyahttp://www.life.hu/csalad/20160413-sarah-downs-sajat-maga-emelte-ki-mehebol-ujszulott-gyermeket-csaszarmetszes-kozben.htmlSzemélyesebbé szerette volna tenni gyermeke világrajövetelét, ezért ő maga emelte ki kisbabáját a császármetszés közben. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.