Vilmos és Katalin megható módon emlékezett meg Diana hercegnőről

halál fotó Katalin hercegnő Vilmos herceg Taj Mahal Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, Vilmos herceg és felesége, Katalin hercegnő épp indiai körútjukat járják, melynek során egészen megható módon tisztelegtek Diana hercegnő emléke előtt. 

A hercegi pár indiai körútja során a Taj Mahalhoz is ellátogatott, ahol egy közös féképpel emlékeztek meg a Szívek királynőjéről, Dianáról. A hercegnő ugyanis ugyanazon a padon fotózkodott 24 évvel ezelőtt indai körútja során, mint amelyen most a fiatal hercegi párról is készítettek egy fotót. Íme:

Forrás: AFP/Money Sharma

A Dianáról készült kép egyébként magányának jelképévé vált a világsajtóban, egy hónappal később ugyanis Károly herceg és a hercegnő útjai elváltak egymástól.

Katalin hercegné pedikűrözetlen lábfejet villantott Indiában

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a napokban vette kezdetét Katalin hercegné és Vilmos herceg egyhetes körútja Indiában és Bhutánban. Korábban egy jótékonysági vacsorát rendeztek a tiszteletükre, amelyre a hercegné egy csodás, kobaltkék ruhában érkezett. A következő állomáson azonban hiba csúszott a számításba...Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.