Apás szülést tervez Gönczi Gábor

Fotó: Szilvia Marton - Origo -
Gönczi Gábor szülés apás szülés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 41 éves híradósnak élete egyik legszebb időszaka kezdődik el nemsokára: apa lesz. Már most minden a születendő kisfia körül forog, Gábor még a szülőszobában is ott lesz annak ellenére, hogy iszonyodik a kórtermektől.

Már nagyon készül a születendő kisfia érkezésére Gönczi Gábor, aki teljesen megváltozott a baba hatására. Párjával, Idikóval mindent együtt csinálnak, egyetlen vizsgálatot sem hagyott ki a műsorvezető.

Fotó: Szilvia Marton - Origo

"Amióta Ildit megismertem a föld felett járok, és ez az érzés csak nő bennem. Hálás vagyok neki azért, hogy a kezdetektől bevon a várandósság minden apró mozzanatába" - mondta a műsorvezető, aki hozzátette, már az elején megbeszélték, hogy mindent közösen csinálnak majd. A műsorvezető azt is elárulta, sokat változott a terhesség alatt. "Ahogy hazaérek, és meghallja a basszusomat, máris kikopog az anyukája hasából. Nem voltam eddig spirituális ember, de kezdtem feladni a materialista elveimet" - vallotta Gábor a hot! Magazinnak. A híradóstól azt is megtudhattuk, hogy szerelmes a kisfiába, és nem hagyná ki a születése élményét.

"Amióta láttam 3D-s fotón a kisfiam arcát, szerelmes lettem,

szerintem bele is halok a gyönyörbe, amikor megszületik" - mondta Gábor, aki annak ellenére, hogy irtózik a kórházaktól bent lesz a szülőszobán. "Már a kórterem vagy egy orvos látványa is kibillent a konfortzónámból, de majd megoldom" - árulta el a híradós.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.