Testvért kap Szulák Andrea kislánya - Negyven felett esett teherbe a színésznő

Fotó: M. Schmidt János - Origo -
babavárás Agócs Judit Szulák Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ok­tó­berre várja gye­re­két Agócs Judit, Szu­lák And­rea volt fér­jé­nek ex­ba­rát­nője. Bár Judit és Gábor közt nagy volt a szerelem, nem sokáig tartott, szakítottak. 

Tavaly decemberben még dúlt a szerelem Gábor és Judit között, olyannyira, hogy sokan azt hitték, ebből eljegyzés lesz. Nem lett. Judit azonban közben teherbe esett, és úgy döntött, egyedül is megtartja a kicsit.

"Igen, várandós vagyok, őszre várom a pici érkezését. Egyedülálló anyukaként várom a gyermekemet, mégis boldog vagyok, hiszen az anyaság maga a csoda. Bármi is történt a kapcsolatomban, a kicsi érkezése olyan ajándék, amire aligha számíthattam 42 évesen. Rengeteg anyuka neveli egyedül a gyerekét, ősztől én is közéjük tartozom majd. Ez az én döntésem volt. A szüleim és a barátaim velem vannak, vigyáznak rám. Jól vagyok, ahogy a baba is. Az édesapával való kapcsolatomról nincs mit mondanom" - nyilatkozta a színésznő a Storynak.

Hogy Szulák Andrea mit szól egykori vetélytársa nagy döntéséhez, nem tudni.

Fotó: M. Schmidt János - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.