Som-Balogh Edina: "A baba úgy döntött, nem akar a világra jönni"

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
terhesség Som-Balogh Edina vetélés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindig is az volt a vágya Som-Balogh Edinának, hogy nagy családja legyen. Tavaly teherbe is esett a híresség, ám a magzat nem maradt meg. Edina még most sem tette túl magát ezen a tragédián, pedig ismét várandós.

Nem tud megnyugodni Som-Balogh Edina, pedig jelenlegi terhességével már átlépte a kritikus harmadik hónapot. Természetes az aggodalma, hiszen tavaly a megfogant babájuk mégis úgy döntött, nem akar a világra jönni. Edinát nagyon megviselte a vetélés.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Noel születése óta álmodoztunk arról, hogy bővül a család, mindig is sok gyerkőcöt szerettünk volna. De tavaly úgy tűnik, erre még nem álltunk készen. Szinte már a fogantatástól éreztem, valami nincs rendben a terhességgel.

Sajnos így is lett: nem értük el a 12. hetet sem, és a baba úgy döntött, nem akar világra jönni.

Azért mondom így, mert hiszem, hogy a babák döntenek, ha meg akart volna születni, megszületik. Talán nem volt még itt az idő, Noel akkoriban még nagyon anyás volt, sőt még jobban csüngött rajtam attól a pillanattól fogva, hogy várandós lettem. Még szoptattam is akkor, de egyébként mindent úgy csináltam, mint amikor Noelt vártam" - mondta a Borsnak a színésznő, akin kisfia segített, hogy túljusson a nehéz időszakon.

"Nem tettünk le az újabb babavállalásról ennek ellenére sem,

és könnyebb volt úgy hinnem abban, hogy egyszer még lesz egy egészséges kisbabánk, hogy ott volt mellettem a mosolygó kisfiam" - árulta el a színésznő, aki kivizsgáltatta magát a tragédia után, és kiderült, hogy a pajzsmirigyével van probléma, amit rögtön kezeltetett, így foganhatott meg újra egy baba.

"Hiszem, hogy nem kell feladni egy ilyen tragédia ellenére sem, és nem kell rettegni a következő babavárástól,

de az tény, hogy óvatos vagyok. Ez a várandósság egyébként más, mint Noellel volt, fáradékony vagyok, és még a harmadik hónapon túl is émelygek. Persze, most itt van a kisfiam, érthető a fáradékonyság, hiszen nem tudok csak úgy lepihenni akkor, amikor csak akarok" - mondta Edina.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.