Demcsák Zsuzsa gyerekek család nevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az édesanya számára fontos, hogy gyermekei mindent megkapjanak, amire szükségük van. 

Demcsák Zsuzsa ritkán oszt meg fotót gyermekeiről, a tízéves Tamaráról, és a 11 éves Benedekről. Kislánya ugyan még nincs abban a korban, de a műsorvezető már most felkészíti arra, hogy 13 évesen megkapja a HPV elleni védőoltást. Zsuzsa szerint ez fontos, hiszen így tanulják majd meg, mi az a tudatos életmód. Az édesanya szerint nála liberálisabb szülőt keresve se lehet találni és úgy védelmezi a gyermekeit, mint egy anyatigris. A részletekért nézd meg az alábbi videót:

Pénzügyi felkészülés a karácsonyra - Szakértő tanácsaihttp://www.life.hu/csalad/20161214-szopper-zsofia-penzugyi-szakerto-tanacsai-a-karacsonyi-tulkoltekezesre.htmlA karácsony a szeretet, no meg a nagy költekezések ünnepe. A következőkben a Life.hu szakértője, Szopper Zsófia pénzügyi szakértő ad tanácsokat a karácsonyi nagybevásárlásra. CsaládThinkstockNézd meg Istenes Bence és Csobot Adél karácsonyi fotóját!http://www.life.hu/csalad/20161215-csobot-adel-es-istenes-bence-karacsonyi-fotot-villantott.htmlIstenes Bence és Csobot Adél az egyik legcukibb hazai pár, amit kisfiuk születése még jobban megerősített. CsaládOrigoBárdosi Sanyi férfinevet választana kislányának?http://www.life.hu/csalad/20161215-bardosi-sanyi-tibinek-nevezne-lanyat.htmlBárdosi Sanyi és felesége, Ildikó második közös gyerküket várják. Egyelőre nem tudni a baba nemét, de ha kislány lesz, Sanyi fiúnevet adna neki... Család--Regős Lili babát vár http://www.life.hu/csalad/20161215-regos-lili-anyuka-lesz-posztolt-egy-rontgenkepet-a-facebookon.htmlA WBPF világbajnoka a közösségi oldalán jelentette be az örömhírt a követőinek. CsaládOrigoSági Szilárdéknál a plafonról lóg a karácsonyfa http://www.life.hu/csalad/20161214-sagi-szilardek-karacsonyfaja-a-plafonrol-log.htmlSági Szilárd elmesélte, hogy miért kell a plafonról lelógatni a karácsonyfát. CsaládOrigoKis gyermekek és nagy kutyák: édes fotósorozat a hűséges társakrólhttp://www.life.hu/csalad/20161214-fotosorozat-a-kis-gyermekekrol-es-nagy-kutyakrol.htmlÉdes és egyben megható fotósorozattal állt elő a Andy Seliverstoff: eldöntötte, hogy képein keresztül megmutatja, milyen kötelék fűzi össze a kisgyermekeket az óriási kutyákkal. Ők tényleg egymás hűséges társai. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.