Negatív kommenteket kapott Pink családi posztja: Fotó!

gyerekek főzés Pink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy vidám de mégis szorgoskodó pillanatról posztolt fotót a híres énekesnő a közösségi oldalára. A követők közül azonban többen is csak ingatták a fejüket. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, tavaly decemberben született meg Pink második gyermeke, akit Jameson Moonnak hívnak. Ezzel pedig teljesült a sztár álma, ugyanis ő mindig egy kisfiú és egy kislány anyukája akart lenni.

Látszik is, hogy boldog és kiegyensúlyozott életet élnek, az énekesnő ugyanis időről időre cuki fotókat posztol a közösségi oldalára. A rajongók imádják, hogy betekintést nyerhetnek a sztáranyuka magánéletébe, ám a legutóbbi posztjáért kapott hideget-meleget a követőktől:

Dinner time

P!NK (@pink) által megosztott bejegyzés,

A kommentelők többsége szerint nagyon jó kép lett, és az üzenete is pozitív: egy szorgoskodó édesanya, aki egészséges ételeket készít a családjának, és még arra is figyel, hogy a tennivalók közben is együtt legyen a gyermekeivel.

Míg más vélemények szerint tiszta életveszélynek teszi ki a gyerekeit. A kisfiú ugyanis nagyon közel van a tűzhelyhez, és az sem normális, hogy a kislánya fent térdepel a konyhapulton.

Pink megmutatta a szülés utáni alakját: Fotó!

Pink soha nem volt az a típus, akit érdekelt volna mások véleménye. Büszkén vállalta az életének minden eseményét, és ez most sincs másképp. Megmutatta magát szülés után, és büszkén vállalja minden porcikáját: Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.