Kollányi Zsuzsi édesapja haláláról nyilatkozott: bántja, hogy nem köszönt el tőle

halál apa Kollányi Zsuzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kollányi Zsuzsi, a Sztárban sztár énekesnője nehéz időszakot tudhat a háta mögött, és még nincs is túl rajta. Édesapja meghalt, és hiába tudta már a család, hogy közeleg a vég, mégis nagyon megviselte az énekesnőt a veszteség: elköszönni sem tudott tőle.

Kollányi Zsuzsi édesapja hosszú betegeskedés után távozott az élők sorából, hiába tudta azonban a család, hogy közeleg a vég, mindenkit megviselt a veszteség. Zsuzsinak nagyon fáj, hogy nem tudott elköszönni apjától, az elmúlt két évben ugyanis megszakadt a kapcsolatuk. 12 éves volt az énekesnő, amikor a szülei elváltak, és hiába próbálták tartani a kapcsolatot, valahogy nem sikerült fenntartani a bensőséges viszonyt.

Kollányi Zsuzsi énekesnőnek nagyon fáj, hogy nem köszönt el apjától Fotó: Mudra László - Origo

"

Apu azt gondolhatta, hogy neki már nincs helye az életünkben,

Amikor azonban az új párja elmesélte nekem, hogy apu az utóbbi két évben is folyamatosan követte a pályám alakulását, és nem telt el úgy nap, hogy ne nézett volna ré a Facebook-oldalamra, azt hittem, megszakad a szívem"
"Erre nem lehet lélekben felkészülni"Ma is nagy fájdalom van bennem, hogy még csak el sem búcsúztam az édesapámtól"

Rubint Réka újra összehozta 16 éve elvált szüleithttp://www.life.hu/csalad/20171109-rubint-reka-osszehozta-16-eve-elvalt-szuleit.htmlRubint Réka szülei 16 évvel ezelőtt elváltak, és úgy tűnt, nincs is remény a békülésre. Édesapjának új felesége lett, így a család kissé szétszakadt. A nagy összejövetelek helyett külön találkoztak a szülőkkel, ám nemrég Rékának sikerült újra összehoznia őket, édesapja ugyanis ismét elvált! Család--Vasvári Vivien elhalasztja az esküvőjét http://www.life.hu/csalad/20171107-ezert-halasztja-el-az-eskuvojet-vasvari-vivien.htmlA Feleségek luxuskivitelben sztárja őszintén mesélt arról, hogy miért döntöttek az esküvő elhalasztása mellett Fecsóval. Család--Stohl András elvitte legkisebb lányát a Sztárban sztár élő ádásárahttp://www.life.hu/csalad/20171107-stohl-andras-elvitte-legkisebb-lanyat-a-sztarban-sztar-adasara.htmlStohl András kislányát is magával vitte a Sztárban sztár stúdiójába, hogy élőben nézhesse meg az énekesek átalakulását. A nézők így nemcsak a sztárokat láthatták, de a színész legkisebb lányát is.CsaládOrigoGólyahír: kisbabát vár Vasvári Vivien, a luxusfeleséghttp://www.life.hu/csalad/20171107--kisbabat-var-vasvari-vivien-a-luxusfeleseg.htmlA VIASAT3 csatornán futó Feleségek luxuskivitelben szereplője, Vasvári Vivien kisbabát vár. Vivi párja, Fecsó a hír hallatán elsírta magát.CsaládOrigoÍgy gömbölyödik Kylie Jenner pocakja http://www.life.hu/csalad/20171106-megmutatta-gombolyodo-hasat-kylie-jenner.htmlKyle Jenner terhessége már egy ideje nem kérdés, ám mostmár igen látványos is. CsaládOrigoDurva összeesküvés-elmélet: Katalin hercegnő nem is terheshttp://www.life.hu/csalad/20171104-durva-osszeeskuves-elmelet-katalin-hercegno-nem-is-terhes.htmlSzeptember eleje óta hivatalos: Katalin hercegnő és Vilmos herceg harmadik gyermeküket várják. A kismama egyik fotója miatt azonban az alattvalók erősen kételkedni kezdtek. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.