Szakítottak a negyedikről kizuhant kistarcsai kislány szülei

Forrás: Dreamstime -
negyedik kizuhant szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly májusban zuhant ki a negyedikről a kistarcsai Anasztázia és Tamás kislánya, Panna. A tragédia kezdetben még szorosabbá tette a szülők kapcsolatát, de úgy tűnik, végül elválasztotta őket a teher: már nincsenek együtt. 

Tavaly májusban szörnyű tragédia történt Kistarcsán: egy 3 éves kislány, Panna kizuhant a negyedik emeletről. A szülők nem voltak otthon, a gyermekre a keresztanyjának kellett volna vigyáznia, de a nő még azelőtt elment a lakásból, hogy a szülők hazaértek volna: ennyi elég volt a tragédiához. A szülők kezdetben egymásba kapaszkodtak, de a súlyos teher végül szétválasztotta őket. Tamás és Anasztázia már külön utakon folytatják.

Szakítottak a kizuhant kislány szülei - Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime

"Panna szülei valóban nincsenek már együtt, külön utakon folytatják az életüket. Ez azonban nem befolyásolja hozzáállásukat a rendőrségi vizsgálathoz. Továbbra is mindig, amikor csak szükséges, állnak a hatóság rendelkezésére" – közölte a Blikkel dr. Lichy József ügyvéd. A

nyomozás közben kiderült, hogy az anyuka nem mondott mindenben igazat arról, hogy kinek kellett volna akkor Pannira vigyáznia,

az apa viszont nem tudta, hogy a keresztanyja egyedül hagyja majd a kislányt - ez kiderült a hazugságvizsgálatból. A keresztanya azonban azt állítja, ő sosem titkolta, hogy neki még azelőtt munkába kell indulnia, hogy a szülők hazaértek volna. Vannak még kérdések ezeken kívül is az üggyel kapcsolatban.

A kislány szervezetében ugyanis 0,43 ezreléknyi alkoholt találtak.

"

Egy ennyi idős gyereknél ekkora mennyiségű szesz már elég a gátlások oldódásához

"Bevallom, én is nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy került a kicsi szervezetébe. Az biztos, hogy mi nem adtunk neki, és a lakásban sem volt olyan helyen ital, ahol Panni megtalálhatta"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.