Trokán Anna máris dolgozik: kisfiát is magával viszi a munkába

Forrás: Mokka -
Trokán Anna kisfiú színház anya munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Trokán Anna már visszatért a színpadra, és ha nem tudja kire bízni kisfiát, akkor bizony a próbákra is magával viszi: így dolgoznak együtt Karesszal. 

Trokán Anna június végén adott életet kisfiának, Karesznak, akiről egyre több képet tesz közzé a színésznő. Nemrég például azt mutatta meg, hogyan dolgoznak együtt. Anna ugyanis már visszatért a színpadra, és a munkába olykor kisfia is elkíséri.

Trokán Anna visszament dolgozni Forrás: Mokka

Ezúttal nem bízhatta a nagymamára sem, hiszen éppen azt a darabot próbálják, melyben Papadimitriu Athina és Anna együtt játszanak. De nem kell aggódnia, ahogy a fotón is látszik, Karesz remekül elvan a babahordóban, míg Anna a szerepével foglalkozik. A kisfiú máris igazi színházi baba és nagyon édes!

Trokan Anna (@trokanannaofficial) által megosztott bejegyzés,

Először mesélt az anyaságról Trokán Anna színésznő

Június végén adott életet kisfiának, Károlynak Trokán Anna. A szép színésznő Szekeres Nórának mesélt az anyaság szépségeiről, amit leginkább a szerelemhez tudna hasonlítani. Elmondta, hogy főleg a kezdetekben nagyon keveset tudott aludni és az evésre sem figyelt oda, de mára rendeződött a napirendjük. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.