Szandi őszintén mesélt házasságáról és családi életéről, nem tökéletes

házasság család Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
23 éve él boldogságban férjével, Bogdán Csabával a szexi énekesnő, Szandi. Gyönyörű családjuk van, de azért náluk sem fenékig tejfel az élet.

Ugyan olyan családi életet él Szandi és férje, erről mesélt az énekesnő.

"Nem egy rózsaszín ködfelhőben úszó család vagyunk, ahol nincs veszekedés. Nem kitűnő tanuló egyik gyerekünk sem. Szoktunk mi is veszekedni, ahogy minden más normális család is. Bevallom, heves vérmérsékletű nő vagyok, aki azért időnként provokálja is a veszekedést" - írta meg a Ripost a Családvarázs nyomán.

Kasza Tibi felesége keresztlányával fotózkodott: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180304-kasza-tibi-felesege-keresztlanyaval-fotozkodott-foto.htmlKasza Tibi Manker keresztlányát ölelte legújabb fotóján: felrobbant az internet. Család--Majka családi montázst posztolt: testvéreivel láthatóhttp://www.life.hu/csalad/20180304-majka-csaladi-montazst-posztolt-testvereivel-lathato.htmlMajka egy nagyon kedves montázst posztolt közösségi oldalára: testvéreivel egy 24 évvel ezelőtti fotót elevenítettek fel. Nagyon sokat változtak, de a kép hangulata ugyan az maradt. Család--Kim Kardashian nem érzi magáénak béranyával született gyerekéthttp://www.life.hu/csalad/20180209-kim-kardashian-nem-erzi-magaenak-beranyaval-szuletett-gyereket-allitjak.htmlKim Kardashian és Kanye West harmadik gyereke néhány nappal ezelőtt jött világra, béranya segítségével. A világsztár azonban nem érzi a kötődést.... CsaládCsaládi fotót posztolt Cooky: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180204-csaladi-fotot-posztolt-cooky-foto.htmlAlig néhány napja hozta világra Cooky kedvese első közös gyermeküket, a sztár dj máris megmutatta a kis Kevint a nyilvánosságnak. Ezúttal is egy csodás családi fotót mutatott. CsaládOrigoGyönyörű fotón mutatta meg kisfiát, Szinetár Dórahttp://www.life.hu/csalad/20180204-gyonyoru-foton-mutatta-meg-kisfiat-szinetar-dora.htmlSzinetár Dóra néhány hónappal ezelőtt adott életet kisfiának, Benjinek. A színésznő ritkán posztol a babáról, ám ezúttal kivételt tett és megmutatta, hogyan játszanak együtt egy finom ebéd után. Család--Megszületett Kim Kardashian és Kanye West harmadik gyerekehttp://www.life.hu/csalad/20180116-megszuletett-kim-kardashian-es-kanye-west-harmadik-babaja.htmlKim Kardashian nem titkolta, hogy betegsége miatt nem hozhat több kisbabát a világra, ám férjével, Kanye Westtel nagyon szerettek volna még egy harmadik csemetét is: így bérenyát választottak. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.