Jöhet a közös baba Polyák Lilláéknál

baba házasság Gömöri András Máté családalapítás Polyák Lilla gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Babát tervez Polyák Lilla és fiatal férje, Gömöri András Máté.

Titokban házasodott össze néhány hete Polyák Lilla és 16 évvel fiatalabb kedvese, Gömöri András Máté. A pár a korkülönbség ellenére is odáig van egymásért és most, hogy hivatalosan is összekötötték az életüket, már közös gyermeket terveznek.

Szeretnék saját gyermeket, azt, hogy valaki engem is apának szólítson. Lilla és a fiúk, Zsombor és Bulcsú is örülnének egy kistesónak. Nem napi kérdés, de tervezzük. Úgy gondolom, megértem az apaságra, és ha teljesen kész lesz a közös házunk, minden adott lesz a pici érkezéséhez" – mesélte a Lokálnak a színész.

Polyák Lilla és Gömöri András Máté közös gyermeket tervez Forrás: Facebook/Polyák Lilla
Sztárok, akiket terhesen csalt meg a párjuk: Heidi Klum és Mel B is így járthttp://www.life.hu/sztarok/20180831-sztarok-akiket-terhesen-csalt-meg-a-parjuk-heidi-klum-es-mel-b-is-igy-jart.htmlA hűtlenség soha nincs rendben, hiszen nagyon nehéz visszaépíteni a bizalmat, ha egyáltalán lehet. nem könnyű feladat ez akkor sem, ha csak ketten érintettek, de még ennél is rosszabb az, ha valaki az éppen várandós feleségét csalja meg. Íme, néhány sztáranya, akikhez várnadósan sem volt hűséges a párjuk. TV + SztárokThinkstockEgy őrült sofőr sodorta veszélybe Tápai Szabinát és kisfiáthttp://www.life.hu/sztarok/20180831-egy-orult-sofor-sodorta-veszelybe-tapai-szabinat-es-kisfiat-benit.htmlTápai Szabina a közösségi oldalán fakadt ki: épp kisfiával utazott autóval, amikor egy őrült sofőr csaknem életveszélybe sodorta őket. TV + SztárokOrigoHarry herceg dalra fakadt: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180831-harry-herceg-dalra-fakadt.htmlHarry herceg olyat tett, amire senki nem számított tőle: mindenki előtt dalra fakadt. TV + Sztárok--Úgy tűnik, Sarka Kata nevet változtatotthttp://www.life.hu/sztarok/20180831-ugy-tunik-sarka-kata-nevet-valtoztatott.htmlA szeptemberi budapesti félmaraton nevezési listájából arra lehet következtetni, hogy Sarka Kata Bessenyei Kata néven regisztrált a megmérettetésre. Vajon férjhez ment vagy csak egy véletlen egybeesésről van szó? TV + SztárokOrigoTóth Andi melleiért megőrülnek a pasik: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180831-toth-andi-melleiert-megorulnek-a-pasik.htmlTóth Andi ismét egy merész fotót mutatott magáról: formás idomait egy aprócska felső takarja. TV + SztárokOrigoZsidró Tamás esett ki a MasterChef VIP negyedik adásából: Szabó Dóra megsiratta játékos társát - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180831-zsidro-tamas-esett-ki-a-master-chef-vip-negyedik-adasabol.htmlA MasterChef VIP negyedik adásának végén Zsidró Tamás bizonyult a leggyengébbnek, neki kellett elhagynia a gasztroversenyt.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.