A királyi család megmutatta Vilmos hercegék hivatalos karácsonyi fotóját

karácsony fotó királyi család Lajos herceg Katalin hercegné Vilmos herceg Sarolta hercegnő György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszokhattuk már, hogy a királyi család karácsony táján új fotókat készíttet, amelyekből a nyilvánosság is láthat néhányat. A Kensington-palota most megmutatta, milyen Vilmos herceg és Katalin hercegné karácsonyi képeslapja. 

Az angol nyelvterületen szokás, hogy a karácsonyi képeslapok nem valamilyen karácsonyi csendéletet ábrázolnak, hanem a küldő család fotója kap helyet az elején. Így szokás ez a brit királyi családnál is, akik minden évben új fotót csinátlatnak a családtagokról.

A Kensington-palota most Instagram-oldalán megmutatta, hogyan fest Vilmos herceg és Katalin hercegné a karácsonyi képeslapon a három csemetéjükkel. A fotón természetesen láthatjuk a nyáron született Lajos herceget is, aki valljuk be: igazán tündéri.

Csernus Imre drámai vallomása: gyerekkorában verte az édesapjahttp://www.life.hu/csalad/20181214-csernus-imre-dramai-vallomasa-gyermekkoraban-verte-az-edesapja.htmlNem volt felhőtlen a gyerekkora Csernus Imrének. Nemrégiben arról beszélt, hogy édesapja nem csak szavakkal fegyelmezte őt, kezet is emelt rá. Család--Iszak Eszter nélkülözött gyermekkorábanhttp://www.life.hu/csalad/20181213-iszak-eszter-nelkulozott-gyermekkoraban.htmlIszak Esztert és öccsét egyedül nevelte az édesanyjuk. Rengeteget dolgozott, nagymamájuk vigyázott rájuk, tudták, mi a nélkülözés. CsaládFotó: Hirling Bálint - OrigoKiss Ramóna azt fontolgatja, hogy kádban szüli meg a gyermekéthttp://www.life.hu/csalad/20181213-kiss-ramona-fontolgatja-hogy-kadban-szuli-meg-gyermeket.htmlHamarosan megszületik Kiss Ramóna és Lékai Máté első gyermeke, Noé. A pár nagyon várja a baba érkezését, már a szülést tervezgetik. Család--A várandós nők ideáljai, avagy celebmamik, akik (anti)példaként állnak előttünkhttp://www.life.hu/csalad/20181209-a-varandos-nok-idealjai-avagy-igy-fogytak-le-szules-utan-a-sztar-anyak.htmlA várandóság alatti változások gyakran sokként érik a kismamákat. A has hatalmasra nő, itt-ott nem várt zsírpárnákra lesznek figyelmesek, közben küzdenek a vizesedéssel, az ízületi fájdalmakkal, fáradsággal. A szülés alatt átélt trauma után egyből jön a nyomás: vissza kell fogyni. A feleslegek leadása sokféle formát ölthet, amelyek alapját gyakran a hírességek példája adja. Nos, most lerántjuk a leplet a sztármamikról, hiszen ők is csak emberek. CsaládOrigoMegszületett Mák Kata babájahttp://www.life.hu/csalad/20181211-megszuletett-mak-kata-babaja.htmlMegszületett Mák Kata rádiós műsorvezető gyermeke. A kicsi és anyukája is remekül vannak. Család--Ez a család minden évben elkészítette a legviccesebb karácsonyi képeslapokathttp://www.life.hu/csalad/20181211-ez-a-csalad-minden-evben-elkeszitette-a-legviccesebb-karacsonyi-kepeslapokat.htmlSzinte nincs olyan család, akik ne csinálnának családi fotót karácsonykor. A képeslapküldés hagyománya azonban már szinte teljesen kiveszett. A Bergeron család igyekszik életben tartani ezt a szokást úgy, hogy évről évre elkészítik a család számára a lehető legviccesebb képeslapokat. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.