Mennyire ismered más nemzetek hagyományos húsvéti ételeit? – Kvíz

teszt húsvét hagyomány étel kvíz ünnepi menü
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar húsvéti menü a sonka, tojás és kalács háromszögében él, de sok országban találkozhatunk ettől igencsak eltérő étkezési hagyományokkal. Lássuk, mennyire ismered őket!

Skandináv szülők gyereknevelési tippjeihttp://www.life.hu/csalad/20190412-skandinav-szulok-gyereknevelesi-tippjei.htmlA skandináv országokra a nyitottság, a szabadság megélése és a tudatosság igen jellemző, ami a gyereknevelési praktikáiban is erősen jelen van. Nézd meg, mit üzennek neked az északi országok szülői. CsaládOrigoVárd a locsolókat húsvéti limonádévariációkkalhttp://www.life.hu/csalad/20190408-vard-a-locsolokat-husveti-limonade-variaciokkal.htmlA húsvét nem csupán egyházi ünnep, összehozza a barátokat, és még a távoli rokonokat is. Miért ne hagynál fel a hagyományos frissítőkkel, és mutatnál vendégeidnek valami újat? A húsvét csodás pasztellárnyalataiban pompázó limonádék nem csupán szemet gyönyörködtetőek, de igen finomak is, ráadásul kicsik, nagyok egyaránt fogyaszthatják. CsaládOrigoA jól működő hosszú párkapcsolat 20 ismérvehttp://www.life.hu/csalad/20190401-a-hosszutavu-parkapcsolat-20-ismerve.htmlEgy kiegyensúlyozott és hosszú távon tervezhető párkapcsolathoz nem csupán szerelem kell. Bizony sok egyéb más (közös) dolgok is fontossá válnak, amelyek alapot, bizalmat és megbecsülést nyújtanak. Ezeket gyűjtöttük egy csokorba. CsaládOrigoRajzfilmszereplőkkel veszi rá egy anya a gyermekét, hogy egészséges ételeket egyenhttp://www.life.hu/csalad/20190329-rajzfilm-szereplokkel-veszi-ra-az-anya-gyermeket-hogy-egeszseges-eteleket-egyen.htmlMinden anya igyekszik a gyermeke elé egészséges ételeket tenni, amiket a kisebbek legtöbbször azzal a lendülettel el is tolnak maguk elől. Mit tehetsz ilyenkor? Kövesd például Laleh Mohmedi stratégiáját, persze csak ha van elég időd és kézügyességed. CsaládOrigoLuxusprostituált volt, ma a női egyenjogúságért harcol – Ő az örök fiatal Barbiehttp://www.life.hu/csalad/20190311-luxusprostitualt-volt-ma-a-noi-egyenjogusagert-harcol-o-az-orok-fiatal-barbie.htmlBarbie 60 éve ugyanolyan szép és fiatal; nincs egyetlen ránca sem, és a haja is épp olyan dús – ha épp nem vágatta divatosan kopaszra. Természetesen nem is várhatnánk el mást egy olyan babától, amely a 20. század közepén férfiak szexuális fantáziáját volt hivatott megmozgatni. Barbie azonban már rég kinőtte a sztereotip szexbomba skatulyáját, ez alkalomból pedig születésnapi zsúrt tartott a magyarországi Mattel. CsaládOrigoIsmerd fel a családi sorozatokat egyetlen képkockából! KVÍZhttp://www.life.hu/csalad/20180803-felismered-az-amerikai-csaladi-sorozatokat-egyetlen-kepkockabol-kviz.htmlA családi élet kusza mivolta számos forgatókönyvírót megihletett már. Épp ezért rengeteg vígjáték és drámai sorozat közül tudunk választani a témában, melyek közül korábban már összegyűjtöttük az 5 legjobbat. Ha Te is szereted a családi sorozatokat, akkor ezt a kvízt ne hagyd ki! CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.